Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sisterhood

Chocolate-Bar-Eyeshadow-PaletteToo-Faced-Chocolate-Bar-Eyeshadow-PaletteSaga-putting-my-makeup-onSaga-Make-Up-on-the-balcony-Kenya-2016 Nairobi, Kenya. 

Om vi går ut och äter på kvällarna, vilket händer de flesta kvällarna eftersom att mat är dyrt i affärerna och restauranger är relativt billiga. Jag har fortfarande pyjamas på mig och inte har jag borstat håret, bara suttit med min laptop på balkongen och skrivit ned ord i ett dokument som nu är 21 sidor. Mina ögonfransar och ögonbryn är solblekta, men min hy är inte brunare. På morgonarna flätar jag Sagas hår så hon sminkar mig på kvällarna. Jag ser så jävla het ut, det är helt sjukt. Inte känner jag mig nio år äldre direkt, och det känns så jävla fint. För jag vet inte hur många gånger under vår uppväxt som jag sminkat henne också när jag skulle ut för att träffa vänner som tonåring. Nu är det hennes tur.

At night we go out eating. The grocery stores here are pricy, so one might as well eat at restaurants. I’m still in my pyjamas and haven’t even gotten around to brush my hair. It’s just been my laptop and I on the balcony and 21 written pages. My eyelashes and eyebrows are bleached from sunlight, but my skin as pale as always. In the mornings I braid Saga’s hair so she does my make up at night. And with her magic I look so goddamn smoking hot, it’s insane! I wouldn’t say I feel like I’m nine years older than her anymore, and that feels lovely. Because I don’t know how many times during us growing up when I’ve gotten ready to go out to meet friends at night and I’ve done her make up too. Now it’s her turn to do mine.

Linn

Follow my blog on Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson