Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

kenyan mornings

morning-in-nairobi

Mornings-in-Kenya

my sister saga’s bedroom at 7am

nairobi-kenyan-mornings Saga-in-Braids,-Nairobi-2016

Kilimani-Area-in-Nairobi,-Kenya

the morning view from our balcony

Jag är halvvägs igenom mina tre veckor i Kenya där jag hälsar på min familj. Klockan sju väcker min mamma mig varje morgon, precis som om jag vore elva igen. Lägenheten är sedan länge dränkt i mjölkvit ljus som silar genom myggnäten. Utanför visslar en miljon färgglada sångfåglar, jag kan kanske namnen på tre. Min syster vaknar också och jag flätar hennes hår medan vi streamar svenska nyheterna på tvn. Morgnarna här är evigheter från misären, kriget och mörkret i den förbannande Europeiska vintern och jag önskar att jag hade fler än fyra dagar kvar här.

Igårkväll tog Saga med mig på sin hiphop tjugo minuters bilfärd härifrån. Ni hade dött om ni såg mig – det var HELT SJUKT. Jag anser mig ändå vara jävligt bra på att dansa, lovar, men herregud, igår var jag höjden av typical white girl. Har aldrig känt mig så vit i hela mitt liv haha. Idag så skriver jag på intervjuer jag ska ha med några tuffa brudar här i Kenya som ska bli så kul att dela med er! Jag blir mer och mer lockad att typ bo här några månader.

I am almost half way through my three weeks visiting my family in Kenya. My mum wakes me up at seven every morning, just like I’m eleven again. The flat is since long bathing in milky sunlight, seeping in through the mosquito nets and outside a million colourful birds I don’t know the name of are singing. My sister wakes up to and I braid Saga’s hair as the three of us watch the Swedish news on telly. I wish you could all experience it because it is nothing like the damn European winter, filled with darkness, wars and misery. 

She brought me with to her hiphop dance class twenty minutes away from here. You would’ve died if you saw me – it was hilarious. I’d like to think of myself as somebody who’s got rhythm but I’ve never felt as white in my life. Today I’m writing up interviews to a few cool people I’m interviewing here, can’t wait to share them with you! I also wish that I had more than four days left here, this trips feels too short.

Linn

Follow my blog on Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Åhh, för ganska precis ett år sen var jag i Kenya i två månader och dina inlägg får mig verkligen att längta tillbaka <333

  charlotta 2016-02-18 23:01:43
  Svara
 • Drömmigaste jag sett eller läst på länge. Dina Kenya-inlägg hjälper på inga sätt min extrema res-längtan…

  kaneli 2016-02-18 14:30:13 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • So niceeeeee!! can’t wait for the interviews 🙂

  margareth 2016-02-18 11:00:24 http://www.maggyloves.nl
  Svara
 • sa fina bilder limpan! kan jag fa folja med nasta gang du aker?? serriiiii. PUSS, saknar dig! <3

  kajsa 2016-02-18 10:54:12
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry