Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

a fish spa treatment

Saga-feb-2016-kenya

Haha, herregud. Igår var jag med om den märkligaste upplevelsen. Först spenderade min mamma, lillasyster Saga och jag dagen med att äta lång frukost på balkongen, klippa varandra och bara hänga. Sen begav vi oss ut i Nairobi.

God! I had the weirdest experience yesterday. Firstly my mum, baby sis and I spent the morning eating breakfast on the balcony and cutting each other’s hair. Thereafter it was time to get out in Nairobi.

Saga-rosa-ogonskugga

Saga har lika mycket förkärlek som jag till ögonskugga och ser alltid så jäkla dewy och fresh ut. Vi var på väg till ett fish spa.

Saga loves eyeshadow as much as I do and always looks so damn dewy and fresh. <3 We were on our way to a fish spa.

James-Gichurum-Euphoria-Fish-Spa-Nairobi

 Och vad är då ett fish spa kan man fråga sig eftersom att det inte är det mest självklara här i världen. Well, det är då en typ av pedikyr-behandling som innebär att man stoppar sina kära små fossingar ner i ett akvarium fyllt av fisk som då samlas kring ens tår för att gnaga bort död hud. Behagligt? Absolut inte. Vedervärdigt och fruktansvärt kittligt. Vi höll på att dö av obehag, och skratt.

 So what is a fish spa, one might ask, because it surely isn’t the most obvious thing. Well, it’s basically a pedicure treatment that involves putting your dear lil feet into an aquarium filled with fish that then gather to nibble away all your dead skin. Pleasant? Not really. Or rather definitely not! For 30 min the three of us were bent over in squeamishness and laughter.

Linn-Fish-Spa

Aldrig att jag kommer att göra det igen, men det var definitivt en upplevelse. Allt som tillåter mig att låtsas vara en lyxhustru från diverse reality show går hem. Med tanke på att det även inkluderade rödvin, en massagestol och en full pedikyr efteråt var jag helnöjd.

I will never ever do it again, but it sure was an experience and anything that allows me to pretend I’m a luxurious housewife from x reality tv show is welcome. Also considering a massage chair, red wine and a disco light pedicure was included I was doing fine.

Linn

Follow my blog with Bloglovin

   

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hur lång tid satt ni? När jag har varit på fishspa har det varit så extreeemt mkt fiskar i en sån där tankjävel. Knappt så en ser vattnet. Först vill en dö men om en ger det fem minuter tills en vänjer sig sen är det absolutely FAB. och fötterna efteråt HALLÅ? lenare än min treåriga lillasysters.

  Fredrika 2016-02-11 23:34:04
  Svara
  • Svar på Fredrikas kommentar.

   haha tyckte du!! vi hade typ ett trettiotal fiskar tror jag? och det räckte verkligen! Satt i kanske 30-40min men tyckte inte att det blev ”najs” förrän sista 10 kanske. Är dock läskigt kittlig!

   linn 2016-02-12 05:58:56
   Svara
 • Hahahaha älskade snapchat-uppdateringarna från fiskspat <3

  Sophie 2016-02-11 11:14:40
  Svara
 • MMMM önskar att du bloggade jämt jämt jämt. Så roligt att läsa om/se vad du gör.

  Frida 2016-02-11 09:43:02 http://instagram.com/fridamyemilia
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Man
Niklas Berglind