Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

dancing across the red soil of kenya

Linn-och-Saga,-Kenya-2016Saga-at-Junction-2016Saga-på-balkongen,-Kenya-2016Saga-2016Saga-at-dusk,-Kenya-2016

Äntligen har jag landat och återhämtat mig från mina 24-timmars förseningar i Istanbul som gav mig både migrän och magsjuka. Vår chaufför var tvungen att stanna på motorvägen från flygplatsen så att jag kunde öppna bildörren och kräkas över mina skor ner i den röda jorden. Men igår började jag må bättre och spenderade dagen med min mamma och lillasyster Saga. Vi vandrade omkring i deras område Kilimani över till Lavington, genom fikonträdsalléer och under avokadoträd. Ibland stannade vi i de grönaste av trädgårdar för att dricka kenyanskt kaffe.

Saga är den tuffaste och roligaste 15-åringen jag träffat. Jag önskar att jag varit lika självsäker, omtänksam och ohämmat utåtriktad som tonåring. Eftersom att mina föräldrar inte äger en bil än så kör John (som jobbat som kört våran skolbuss och därför också Saga sen hon var fyra) oss överallt. Saga har nu bränt flera cd-skivor till hans bil eftersom att hon tycker han borde utöka sin musiksmak. Så fort han kör upp bilen så hoppar hon obekymrat in i framsätet, stoppar in en av skivorna och spelar Ama-Rulah på högsta volym medan vi kör igenom Nairobis skymning. John skrattar och de två kör ut dansande händer genom de öppna fönstrena. Jag älskar att vara här, det är hemma.

— 

I’ve finally landed and recovered from my 24 hour delay in Istanbul that gave me migraine and a stomach flu. Our driver had to stop on the highway from the airport so that I could throw up over my shoes and into the red soil. But yesterday I was starting to recover properly and spent the day with my mum and baby sis. We walked around their neighbourhood Kilimani over to Lavington and stop to drink coffee in lush gardens cafes.

Saga is literally the funniest person I know. I wish I was that confident, loving and outrageously expressive at fifteen. Since my parents don’t own a car yet they get John (who’s been a driving our school buses and therefore also Saga since she was four) to drive us everywhere. Saga has now burnt cds for the car and as soon as he pulls up she carelessly jumps in the front seat, inserts her cd and blasts Ama-Rulah as we drive down Nairobi at dusk. The two let their hands dance out of the open windows. I love it here, it’s home.

Linn

Follow my blog with Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Man
Niklas Berglind