Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

my memory loves you; it asks about you all the time

Working-from-home2

Mina dagar ser alla likadana ut nu för tiden. Jag går upp klockan åtta med Daniel, förbereder en blåbär + mango smoothie, ett kokt ägg och kaffe som vi sömnigt äter ihop i sängen. Jag promenerar (ofta i pyjamas och leopardkappa) med Daniel i en halvtimme innan han går till jobbet och jag återvänder hem. Där sätter jag mig vid vårt middagsbord för att fortsätta min bok där jag slutade dagen innan. Det konsumerar mig fullständigt, på det mest plågsamma men fascinerande sätt, och där sitter jag tills Daniel kommer tillbaka hem vid halv sju.

Det är inte enkelt. Tvärtom faktiskt. Sociala medier och allting internet distraherar mig konstant. Mitt attention span finns knappt längre! Så jag sätter allt i flygläge och därefter en timer på 30 minuter, för att inte avvika från mitt dokument under den tiden. Det är nödvändigt eftersom den 17 februari har jag min deadline för de första 20% av romanen. Oh lord. Det svåraste är ändå att skriva i en kronologisk ordning, istället för att hoppa från scen till scen när ideer dyker upp. En annan svår sak är att kombinera och kompromissa händelseförlopp vs språk. Men den här boken är ändå på g. Jävligt långsamt säkert, men jag gör det, och det känns som en prestation i sig.

My days this week all look the same. I get up at eight with Daniel, prepare a blueberry + mango smoothie, one boiled egg and coffee that we eat in bed. Then I walk with him for half an hour before returning home to the dinner table to continue where I left off with my book the day before. It consumes me fully, in an excruciating but mesmerising way. I don’t leave it until Daniel gets back home at six thirty.

Not that it’s all simple. The contrary really. The social media distraction is freaking real. I put everything on flight mode and a timer on for 30min, where I’m not allowed to stray away from my document during that time. It’s necessary since by the 17th of feb I have a deadline for finishing the first 20% of my novel. Oh dear. The most difficult thing is writing in a chronological order, which we have to do, as I’d rather jump from scene to scene as they come to me. Another thing is combining and compromising the sequence of events vs language. But it is happening. Really fucking slowly, but I am doing it, and that feels like an achievement by itself.

Working-from-home

Linn

Follow my blog with Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Så jävla modig det du gör Linn!

  Annie 2016-02-04 17:47:45 https://www.instagram.com/vegokak/
  Svara
 • Mmm vad härligt. Jag blir så inspirerad av din blogg! Jag vill också ha ett liknande liv, men det känns omöjligt, men samtidigt har du själv gjort förändringen.

  Sophie 2016-02-04 15:07:25
  Svara
 • Hei fine Linn! Du burde laste ned applikasjonen som heter ”Forest”. Den hjelper meg masse når jeg
  må konsentrere meg. Lykke til med boka!!

  Renate 2016-02-04 08:26:25
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind