Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

✈ nairobi bound

kenya

When you’re reading this it’s too late. Inte lika cool referens på svenska, men fortfarande – jag har alltid velat droppa lite Drake här. Hur som, i denna stund sitter jag på ett plan flygandes över Medelhavet till Afrikankt territorium. De kommande 18 dagarna ska jag spendera i mitt magiska Kenya där jag ska hälsa på min familj. Du kan läsa om varför de bor i Kenya här. Och se vattenfall, safaris och en obekväm Daniel från tidigare resor på min Kenya-tag.

Jag är lite orolig över att bli för frestad att bara spendera dagarna med att simma i poolen, gå på marknader och träffa alla jag känner istället för att skriva. Men de problemen känns jävligt lyxiga. Samtidigt känner jag att kanske kanske är det här den ultimata möjligheten att faktiskt fokusera på just det.

Jag har packat tre par solglasögon och lika många kameror, så glöm inte att titta in här för att följa med mig på äventyren. Du kan också följa mig på snapchat: linn.wiberg och instagram: @linnwiberg 

When you’re reading this it’s too late. Alright, I’ve just always wanted to make a lame ass Drake reference. But in this second I will be on a plane flying across the mediterranean onto African soil. The following 18 days I will spend in my dear Kenya visiting my family. Here you can read about why they live there. And see waterfalls, safaris and an uncomfortable Daniel from previous trips in my Kenya-tag.

I’m slightly worried that I will be too tempted to just swim in the pool, go to the different markets and see everybody I know there too get my writing done. But those are pretty dope problems to have. At the same time I feel like this could be a great opportunity to focus on just that. I’m bringing three different pairs of sunglasses and just as many cameras so don’t forget to stop by here to follow my adventures.

You can also find me on snapchat: linn.wiberg and instagram: @linnwiberg

Holiday-in-kenya-semester-i-kenya

Linn

Follow my blog with Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hey! Hope you’ll have a great great trip! I am going to Kenya with my family this summer and was wondering if you would make a Kenya guide on your blog?? Fx what to see in nairobi?
  It is soo hard to figure out what is Nice and whats not

  Anne Sofie 2016-02-04 20:16:29
  Svara
 • åh gud så himla härligt att träffa familj och komma till värmen! beställde den baddräkten du hade köpt från asos och den är ultrafab!

  anna 2016-02-04 18:11:53 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind