Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

playlist | shades n tanlines

playlist- shades n tanlines

the gif is from this past summer when we got caught in a 34 degrees thunderstorm at a day party in brooklyn

 

Okej, vi har officiellt övergått i Februari, aka den värsta jävla månaden på året. Jag har fått NOG av den här äckligt gråa, tunghet som lägger sig över hela själen i väntan på att våren snälla snälla snart kommer. Det är på tiden att vi tar tag i den här brutala tiden på året och fyller den med allt som är fint!

SHADES N TANLINES är en spellista med alla mina gladaste låtar, för att kickstarta våren inuti i vilket fall. För det känns extra livsviktigt att inte glömma att det faktiskt kommer komma månader proppfulla av bara ben, varma regn och solbränna. Förmodligen bra mycket tidigare än vi tror! Hoppas att ni gillar den lika mycket som jag gillar er.

 

—–

 

Ok, it’s officially February aka the month of hell. I’ve had ENOUGH of this gloomy, heart wrenching, heaviness that comes whilst we wait for spring to arrive. It is about time we turn this awful time around and fill it with all things great instead!

SHADES N TANLINES is a playlist with my happiest tracks to jumpstart spring inside, because it’s important to remember that there will be months filled with bare legs, warm rains and tanlines. Probably sooner than we think! Hope you like it as much as I like you.

 

 

Previous playlists:
WETWETRAIN
AUTUMN 2015 
SWELTERING SUMMER
DEAR DAGGER
TROPICAL CITY
SUGARCOATED WOUNDS
DUSTY SPARKS
LETHAL PASTELS

 

 

Linn

Follow my blog with Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind