Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

bathingsuits and bar nights

Bathingsuit v Neck Asos Black

 

swimsuit – Wolf & Whistle

 

Vid exakt den här tiden nästa vecka kommer jag befinna mig i 30 graders värme på skållande kakelplattor bredvid mina föräldrar pool. Ja det är sant! De har flyttat in i ett nytt compound, omgiven av höga träd jag inte kan namnen på och dammiga lervägar i utkanten av Nairobi. Och det råkade komma med en pool. Tänkte att det var på tiden att jag införskaffade mig en babe:ig baddräkt att matcha med! Den här är från Wolf & Whistle och kostade bara £ 18. Ett kap skulle jag säga, med tanke på att jag får känna mig som en giftig älskarinna i den.

Ikväll har jag fick min första riktiga skift i baren. Mitt provpass gick bra och jag skulle säga de otaliga nätter jag spenderat med att gå ut har definitivt har lönat sig. Jag visste väll att de skulle komma till nytta någon gång. En sleazy Old Fashioned comin’ up, med lite sass och en feministisk föreläsning på köpet.

 

 

This time next week I will be lying next to my parents swimming pool in a 30 degree heat. Yes, it’s true! Because they have moved into a new compound, surrounded by tall trees and dirt roads in the outskirts of Nairobi. And that little compound happened to come with a pool. It was about time that I got myself a proper babing bathingsuit! This one is form Wolf & Whistle and only cost £18. Quite a catch I’d say, to feel like a smoking hot mistress in the shade.

Tonight I’ve got my first real shift at the bar. My trial went well and I’d say all my endless nights of going out have definitely paid off. I knew they’d be of use one day. A sleazy old fashioned coming right up, with a side of sass and a feminist lecture.

 

Linn

Follow my blog with Bloglovin

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Alltså så jävla snygg! Synd att Sverige aldrig erbjuder badklädsvänligt väder…

  A 2016-01-30 12:45:36
  Svara
 • Vilken babe du ÄR! (inget nytt under solen, men). Så himla kul att läsa om dina steg med boken. Längtar så tills jag får läsa något längre av dig, köper på dirren liksom!

  Nastasja 2016-01-30 08:11:30 http://nastasja.blogg.se
  Svara
 • Totalt bejbig baddräkt! Snyggg.

  Fina 2016-01-29 21:55:55
  Svara
 • Fick du gå någon slags bartending kurs eller räckte det med provpass?

  Katja 2016-01-29 18:01:07
  Svara
  • Svar på Katjas kommentar.

   fick lära mig drinkar på provpasset och hade väl en liten privatkurs med ägaren under några timmar då haha vet inte om det räknas?

   linn 2016-01-29 18:23:33
   Svara
 • wow! vilken jäkla queen.

  lite värme hade ju inte varit fel precis just nu…

  Daniella Caspian 2016-01-29 17:25:28 http://forbiddenforest.blogg.se
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry