Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Snapshots from my first weeks in London

It’s now been two weeks since I packed up and moved back to my lovely city London. A tumultuous time, for sure, but I’m enjoying it.

Processed with VSCOcam with a6 presetOn my first day back I took the bus to Soho to have lunch with Daniel and drop off my camera lens for repair. Honestly feel so naked and creatively impaired not having been able to use my camera for over a month. : (

We scrolled through our feed and messages on spareroom.co.uk, suddenly shrieking as we got a message from our dream dream home just down the road from where we live! FINGERS CROSSED GUYS! We find out this week if we get it.

Processed with VSCOcam with a6 presetDaniel had to dress up for Halloween at work and the night before he still hadn’t found a costume. I jumped in as the lord saviour herself and dressed him up in my blue corduroy flares, my tightest t-shirt and big fake fur to be some sort of 70s version of Elton John/John Lennon. <3 Skinny boys in tight t-shirts is lovely.

Autumn Fog in LondonI’ve also walked around a London fully submerged in dense fog.

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 presetThe reason why I’m able to move back to London before my course at Hyper Island is done is because the last part part of my program is an internship. For the past month I’ve been completed my portfolio and then sent out several emails. Since I arrived I’ve been to 3 interviews (2 brilliant and 1 HORRID) for positions within insights and strategy! Protein being one of the places. <3 <3 And I’ve been offered two internships!!!

Processed with VSCOcam with b1 presetLooked fab in braids and snapback one wine infused monday when Daniel took the day off to make out with me.

Processed with VSCOcam with a6 preset

After turning down a beautiful home (I mean look at it) because the area was too posh and gentrified we stopped by my forever dream spot in London, Bistrotheque.

Processed with VSCOcam with a6 preset

My idol, the older gentleman in pink hair, was there and played Champagne Supernova and Destiny’s Child on the grand piano for the brunch guests. Honestly, the food, the venue and the atmosphere is all I want from life.

Processed with VSCOcam with a6 presetIt’s been wet and I’ve worn my docs and poncho every single day.

Processed with VSCOcam with a6 presetShared an umbrella when running between all these flat viewings in the storm. Still in a good mood though, because literally everything just feels like fun right now.

Processed with VSCOcam with b5 preset

I’ve hung out with Lovisa in Peckham, who is one of the best people on this planet. Finally I’m in the same city as this weird, lovely, disgusting creative person with the biggest of hearts! We drank amaretto sours and smoked even if we don’t smoke any longer, and talked about broken hearts, success and art vs life. <34567

Processed with VSCOcam with kk2 presetAnd finally walked home at dusk and dawn several times, getting shivers from knowing that once again I live here, and I love that.

 

Linn

Follow me with Bloglovin

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Protein is so fucking amazing, good luck with that! 😀

  Daria 2015-11-10 10:16:09 http://www.dotdaria.com
  Svara
 • Hej!
  Bara nyfiken. Tänkte på det angående att du tyckte det området blivit för pretty osv. Trodde det var där ni bruka hänga:)? Vilket område vill helst bo i?

  Lycka till!

  Hanna 2015-11-09 14:40:04
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Det stämmer! Jag bodde inte långt där ifrån när jag först flyttade hit. Däremot har det ändrats rejält när det kommer till speciellt Shoreditch och Victoria Park. Det är svindyrt och fullt av främst bankers och yuppie par som startar familj. Inte riktigt vår cup of tea haha. Vi skulle inte ha råd att t.ex. handla på matbutiken där för att det är some Wholefoods.

   Nu vill jag bo i Lower Clapton helst för det är fortfarande relativt outvecklat och billigt men har några mysiga barer att hänga på. Det är blandat med folk och ingen har fett med pengar, vilket passar mig super! xx

   linn 2015-11-09 14:53:22
   Svara
   • Svar på linns kommentar.

    Men på sätt och vis bidrar du väl själv till gentrifieringen? Det är ju inget man ”står över” utan tvärtom något som snarare ”startas” av cool young hip couples, bland annat. Alltså, verkligen ingen kritik mot dig, men skulle vara intressant att veta vad du tycker!!

    A. 2015-11-09 18:18:54
    Svara
    • Svar på A.s kommentar.

     Håller med. Jag vet att jag tyvärr bidrar till den förändringen, men hade det betyder inte att jag gillar den. När områdena sen är gentrifierade så är det även vi som flyttar, för vi har inte råd att bo kvar. Med ett studiebidrag på 10 000kr i månaden och hyror på minst 7000kr som höjs med hundratals pund varje år så är det orimligt och sorgligt. Inget att jämföra med hur det är för de som bott här i generationer och sen tvingas flytta såklart, men fortfarande ofrivilligt.

     linn 2015-11-09 18:40:41
     Svara
 • Haha åh grinar för att jag saknar London så mycket <3

  Daniella in Edinburgh 2015-11-09 10:45:35 http://Forbiddenforest.blogg.se
  Svara
 • I always love your photos <3

  jenn | jenn-ann.com

  Jenn 2015-11-09 04:01:01 http://www.jenn-ann.com
  Svara
 • HEEEEJ! Har du några bra tips på var en ska bo om en ska till london över en helg ba? Taaacksam för svar :* 🙂

  cecilia 2015-11-08 22:17:05
  Svara
  • Svar på cecilias kommentar.

   hmm svårt! jag vet inte riktigt vad du har för budget men mitt eviga tips är airbnb. Men för hostels så finns ett precis i shoreditch som heter the Dictionary, Ace Hotel om du vill ha lyx! Annars så tror jag att the Hoxton Hotel brukar ha SÅ BRA DEALS, men checka runt där. Hoppas att det hjälper <3

   linn 2015-11-09 12:44:58
   Svara
 • FAAAN grattis till att vara i london igen och internships alltså förstår känslan på PRICKEN detta var jag i somras när jag fick internship på apple och fick vara kvar i sf hela sommaren istället för att dra hem till europe, love life osv. tumhållning för läggan med!!

  Vicky 2015-11-08 20:41:54 http://vickys.se/
  Svara
 • I got completely lost in your photos and in what you wrote: everything is so well described and the pictures are really beautiful! And I so loved the way you ended everything: ”And finally walked home at dusk and dawn several times, getting shivers from knowing that once again I live here, and I love that” -> beautiful!

  XO

  https://pandaonavespa.wordpress.com/

  arianna 2015-11-08 12:07:21 https://pandaonavespa.wordpress.com/
  Svara
 • Congratulations to your internships!!

  Nastasja 2015-11-08 08:54:38 http://nastasja.blogg.se
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding