Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tourists in Stockholm

Katarina ÖlkafeThe other week Daniel and my two friends Paul and Bex were here from London. Stockholm was transformed into autumn colours and I took them to one of my favourite lunch spots Katarina Ölkafe for some grilled cheese sandwiches, ales and mac’n’cheese.Katarina Ölkafe StockholmBex in Stockholm 2015It went down pretty well with the brits I’d say.Södermalm, StockholmThen we walked around Södermalm, checking out the little boutiques, cute cafes and old buildings. Sodermalm StockholmDaniel in Stockholm 2015<3 Paul in StockholmDjurgården StockholmHaving friends visit your home town forces you to rethink and relive it completely to show it from its best side. I think I definitely needed that and taking the boat out to Djurgården where all leaves shifted in red I realised that I’ve grown to love Stockholm again. And believe it or not, I think I’ll miss living here.Olafur Eliasson, Moderna Museet StockholmAfter having meatballs for dinner where the four of us were panting from culinary pleasure I brought them to Moderna Museet. Through this press viewing, I had managed to get all of us tickets to the grand opening of Olafur Eliasson that night.Olafur EliassonThey were just as mind blown as I am, and to be honest going there a second time was just as impressive.Bex, Paul and Daniel, StockholmBack in the flat they had rented for the weekend we listen to music on the stereo and mixed whiskey with apple juice which might be my new favourite thing. Bex and Paul got to try cheez doodles which along with Swedish meatballs and cinnamon buns I’d say is a definite must try when in Sweden. They adored them.Paul in Stockholm 2015We went out to Trädgården with a few friends of mine before Daniel and I went over here.

The rest of the weekend I didn’t document but I’m thinking about writing a Stockholm city guide if you would like me to? Let me know!

Linn

Follow me with Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • I totally agree with the Cheez Doodles! Love them as well. And of course I would love even more to read a Stockholm guide on your blog. Just booked another flight to Stockholm and would be glad to consider your recommendations then. 🙂

  Simone 2015-10-19 23:57:01
  Svara
 • Ja, skriv jätte gärna en Stockholm-guide! Bor här jag med sedan några år tillbaka men alltid kul att få lite ny inspiration på ställen att besöka. Vad kul föresten att du har återfått en bättre känsla av Stockholm , det är alltid fin att ”skiljas åt som vänner”. Jag har haft precis samma känsla av Umeå, staden jag växte upp i och var totalt less på när jag lämnade för Stockholm ca 3 år sedan. Under det senaste året har jag dock kommit att gilla staden igen, och längtar faktiskt att besöka– inte bara min familj och vänner– utan även själva stadskärnan och naturområden runt om kring. Tack för en fin blogg!

  Bea 2015-10-19 21:51:08
  Svara
 • There are two things I always do in strange citites: try the local food and go to museums. On top of getting drunk, obviously.

  Svara
 • Hi Linn, i was just writing you en email in order to ask you a city guide about Stockholm so, I say YES to a new city guide !

  Pauline 2015-10-18 16:29:43
  Svara
 • Nice! Men cheez balls är godare än cheez doodles!!

  moa 2015-10-17 23:22:41
  Svara
 • verkar som en helmysig del av helgen iallafall! håller med om att en guide vore fint!

  jore 2015-10-17 20:49:01 http://www.jdfoto.blogg.se
  Svara
 • Ja shit gör det! Bor ju här nu med men tror du kan staden 100x bättre.

  Tilda 2015-10-17 17:10:31 http://cokest.tumblr.com
  Svara
 • ja! en guide låter som en bra idé! 😀 ska dit snart och behöver frukost/brunchtips ^^

  linda 2015-10-17 15:50:02
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind