Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HOW I CREATED MY PORTFOLIO

As I’ve mentioned it’s less than 3 weeks(!) before I move to London. The plan is for me to have an internship in midst November (although I’m considering postponing it to January and write during autumn instead?) and for an internship one needs a portfolio!

 

After hours of work I’ve finished www.linnwiberg.com so let’s have a look.

Screen Shot 2015-09-29 at 22.33.00A portfolio is your own website showcasing who you are, projects you’ve worked on and basically why somebody should hire you. I have four sections in mine.

Screen Shot 2015-09-29 at 22.35.28

Who is Linn? This is the first section and here I present myself in my most cool and competent way. I’m applying for social media strategy or content creation roles so here you can also see my cv and skills.

Screen Shot 2015-09-29 at 22.57.25

Work Work Work. This is all new to you! Four of my favourite projects from my year at Hyper Island. There’s an app I created to help women walk home safe at night, a tech exhibition, a PR stunt and a website I’ve coded. Screen Shot 2015-09-29 at 22.36.46

If you click on the projects you can read more about it and see mockups or presentation videos etc. This is my project SHELTR for example.

Screen Shot 2015-09-29 at 22.45.32

Blog. This is basically a media kit for companies who want to buy blog services from me, like sponsored posts or city guides etc. Here you can see how many readers I have (so in and see how powerful we all have become together!), what I want to communicate with my blog, previous collaborations I’ve done and what different blog posts can look like.

Screen Shot 2015-09-29 at 22.45.45

I also have compiled the interviews different magazines have done with me.

 

Screen Shot 2015-09-29 at 22.47.13

Screen Shot 2015-09-29 at 22.48.32

 

Writing & PhotographyThis is the final section compiling freelance work I’ve done which includes writing and photography which are my passion babies. You probably recognise most of them.

I coded mine in WordPress using Visual Composer and bought my domain name and webb hosting at City NetworkIf you’re not code savvy I can recommend Square Space or Cargo Collective.

That’s linnwiberg.com for you, so click and spread.

 

Now I’m spending my evenings trying to write up cover letters to my dream jobs. It’s so difficult! So if you guys have any feedback on things you didn’t understand, or liked extra much or ANYTHING, please comment. And of course hire me.

 

Linn

Follow me with Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej Linn! Väldigt fin portfolio tycker jag! Jag har också lite feedback i all välmening! Den lilla bilden där du lipar och meningen om att du crowdsurfat tolkar jag som att du vill förmedla att du är en härlig och lite crazy person, vilket kanske inte alltid passar i jobbsammanhang. Jag jobbar en del med rekrytering och tycker ibland att det är en fin gräns med personer som ”försöker för mycket” där det istället slår över till att kännas oseriöst. Jag tycker att du i den övriga presentationen och med de andra bilderna visar att du är kreativ och har go i dig, men just de två sakerna jag nämnt skulle jag nog korrigera för att få till den sista slipet till en arbetsgivare och som en annan kommentar uttryck det, göra det lite renare. Lycka till och stor kram!

  Rebecca 2015-10-05 19:14:53
  Svara
 • Bra portfolio, håller med ”hejhej” där uppe, men annars är allt superbra. Jag sitter på fetaste internet men ändå så tar det väldigt lång tid för bilderna att ladda? Kanske är mitt internet som är segt just nu eller så är bilderna alldeles för stora.

  hanna 2015-10-05 18:04:01
  Svara
 • you’re so inspiring linn ! love it.

  iina 2015-10-05 13:28:11
  Svara
 • Du är ju så jäkla dukitg. Var hittar man Noshame sidan? Grym ide!

  Johanna 2015-10-05 11:20:15
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   den ligger inte live just nu för koden vi skapade är olaglig enligt twitters regler haha *true hacker 4 lyfe*

   linn 2015-10-05 19:21:08
   Svara
 • That app is so fucking awesome! Great idea!!

  Pao 2015-10-04 23:38:06 http://lapasobien.com/
  Svara
 • Heeej. Tänkte bara säga att jag gillar din blogg fett mycket och att det känns så sjukt att gå runt i London och känna igen ställen du skrivit om nu när jag flyttat hit. Använder fortfarande din guide fast att jag bott här i några veckor. Thx :* Anyways, skiiiiitsnygg portfolio. Lite feedback! Hoppas du inte ser det som kritik. Tänker bara på dem ansökningar jag gjort tidigare som har varit lyckade och lite advice jag fått om sånt här. Jag skulle hålla mig till ett lite mindre ”dekorativt” språk i din introduktion. Jag tror att man tydligare förmedlar sina egenskaper då. Till exempel så skulle jag twekea till det här stycket typ såhär: ”Otherwise, an inquisitive person with a weak spot for music and people living unconventional lives. These past years I’ve been sweating to become a brilliant team player, strategist and content creator.” Jag skulle helt stryka den här delen ”and gifts to lonely weird kids in faraway towns as well as large companies.” Förstår samtidigt att du kanske försöker showa dina writing skills också eller visa din personlighet, men jag skulle som arbetsgivare föredra något renare. Tror du kommer lyckas haffa ditt drömjobb typ dirr men lycka till!

  Hejhej 2015-10-04 23:07:38
  Svara
 • Så fiiiiiint baby!

  frida 2015-10-04 22:21:32 http://fridareg.com/blog
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind