Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Q + A

Q+A-Linn-Wiberg It’s literally been years(!) since my last q+a session and tons has happened and the majority of you readers weren’t here then. So I figured it was about time for a new one! Fire away, you can ask about anything and everything!

About me, things I’ve done, or haven’t done. Blogging, photography, writing, Hyper Island, London or clothing. If you want to know how I dealt with long distance, self hatred, anxiety, life or if you want a second opinion or your problems. Or perhaps if you have any questions for or about Daniel?

Feel free to write in Swedish or in English and I’ll translate it. <3 <3

 

Linn

Follow me with Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
39kommentarer
 • Hej! Din blogg är så himla bra. Jag undrar om du var ihop med någon annan kille innan Daniel och isf hur det var?

  stina 2015-10-11 09:58:15
  Svara
 • Nu när du och Daniel har haft distansförhållande, hur ofta har ni hörts/skypat? Några gånger i veckan? Varje dag? Gillar verkligen din blogg Linn!

  Lisa 2015-10-09 23:41:40
  Svara
 • Hej!

  Jag har länge liksom tryckt undan mina problem och negativa tankar om mig själv, men har nu insett att jag verkligen behöver ta itu med det och att jag måste försöka acceptera hela mig, inte bara den ”bästa sidan”. Detta insåg jag efter en riktigt tuff dag och bl. a på grund av ditt inlägg om självhat och filmen Short time 12. Nu har jag tagit steget att börja prata om det och har även bokat en tid med kuratorn vilket känns behövligt. Känner mig modig över det, men också så rädd…Bryr mig t. ex mycket om vad andra tänker om mig…Men, därför skulle jag gärna vilja få lite tips eller råd, typ. (Och bara om du själv skulle vilja, så hade jag gärna läst om hur du tog dig igenom självhat, ångest och ja, livet typ).

  Har förresten ganska nyss börjat läsa din blogg och tycker den är väldigt bra och du verkar vara så grym och cool!

  E 2015-09-30 21:26:17
  Svara
 • Hur känns det att vara en datanörd? Har fattat det som att du pluggat typ IT? Har precis börjat samma sak på annan skola och jag känner mig fett proffsig och tävlingsinriktad för att krossa alla snubbar på skolan. Har du några planer ang jobb i framtiden? Drömjobb?

  PS2. Känns som att din blogg vuxit enormt senaste året, grattis!

  Tilda 2015-09-28 11:22:46 http://cokest.tumblr.com
  Svara
 • What are some of your favorite places you’ve visited whilst travelling (restaurants, shops, in nature, etc.)? What inspires you?

  Sofia 2015-09-27 19:23:14 http://palelily.blogspot.com
  Svara
 • hej fina du.
  har precis flyttat till utkanten av london som au pair och vill så gärna lära känna lite folk. har du några tips? bor som sagt nästan ute på vischan, känner inte en enda kotte i landet och är introvert fem av sju dagar i veckan.
  kram

  hilda 2015-09-25 20:45:09
  Svara
 • Hej Linn!
  Har läst din blogg i fleraflera år och älskar den! Undrar vad som hänt med Olivia som du flyttade till London med? Inte sett henne i din blogg på år känns det som. Är ni vänner fortfarande? 🙂 Kram och tack för en finfin blogg!

  lisa 2015-09-24 19:16:51
  Svara
 • Kan inte du berätta om ett favoritminne? Du är förresten så jäkla inspirerande!

  Emilia 2015-09-23 23:53:08 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Hi Linn!

  I live in London myself (much thanks to your inspirational blog), and I love it. At the same time though, I hate how expensive it is with rent, oyster, in general most stuff. I have found my ways to make things more affordable, but reading your blog it seems like you have the budget to eat out, go out often and go on holiday etc. Any tips on how to have loads of fun in this city without constantly worrying about how to pay rent?

  Maria 2015-09-23 21:38:40
  Svara
 • linnnn!!!! du e SÅ cool. kan du inte berätta hur tidsplanen ser ut nu för dig, ska du flytta tillbaka till london i år?? och vad vill du jobba med när du är färdigpluggad? Och så är jag så himla nyfiken på hur det ligger till med att du/din familj har bott/bor i kenya!! pusssss

  alice 2015-09-23 15:42:01
  Svara
 • Har själv drömt om att flytta till London och undrar hur det var för dig när du flyttade dit? Var det läskigt eller kul? Tanken skrämmer mig något otroligt med tanke på hur långt borta det är osv, men jag är väääldigt sugen. Är det något du skulle rekommendera? Skulle också vara kul att veta varför du flyttade just till London, vad var det som lockade dig dit? 🙂

  Mia 2015-09-22 19:42:25
  Svara
 • Skulle du kunna utveckla vad det är du känner när du känner det ”självhat” som du ofta pratar om? När känner du så, vad är det som framkallar det? Förstår inte hur någon så cool och skön som du kan ogilla sig själv <3

  Ragnhild Sivén 2015-09-22 00:58:34
  Svara
 • Hej bästa Linn!

  Jag har länge funderat på att flytta utomlands men jag har ingen jag vill flytta med. Vill så gärna ta mig ifrån Sverige men det känns lite jobbigt att åka själv. Har du några tips på hur jag ska gå till väga/ hitta modet att åka själv? Är det svårt att träffa nytt folk och hitta nya vänskapskretsar i till exempel London? om inte hur gör en?

  Tack för att du driver en sådan fet blogg, grym är du. Kram.

  Linnea 2015-09-22 00:34:44
  Svara
 • Hej Linn! Jag (som ganska många andra hehe) skulle vilja veta hur ni lyckas så bra med ert distansförhållande. Tvivlar ni någonting? Är kärleken alltid på topp? Skulle han kunna tänka sig att bo i Sverige? Vet ni alltid när ni kommer ses nästa gång? Jag är också i ett distansförhållande, men med en från Australien. Han bor där och jag här i Sverige och vi vet inte riktigt när vi kommer att kunna bo tillsammans för jag kommer plugga här i några år och han vet inte vad han skulle kunna göra här än så länge. Åh det är bara så. himla. svårt. Vi vill inget annat än att vara med varandra men det måste ju finnas något i det andra landet för den som flyttar som den vill hålla på med. Detta är bara så tufft och jag uppskattar alla slags råd och erfarenheter!

  Fanny 2015-09-21 22:19:58
  Svara
 • snälla kan inte du be Daniel skriva historien om hur han blev förtjust i dig! puss

  sara 2015-09-21 21:32:50
  Svara
 • Tjingeling! Vore kul att få höra dina tankar om framtiden. Vad är planen när du är färdig på Hyper Island?

  Mikaela 2015-09-21 21:25:11
  Svara
 • Hej Linn! Har du planer om at få flere tatoveringer, og hvis ja, hvilke? Yndlingsbøger og yndlingsfilm? Hvor svært var det at finde bolig i London? Og fik du din SU med? Hvad er dine fremtidsplaner for det næste års tid? Elsker din blog og det univers, du har skabt omkring den. Og så skriver du satme godt!
  Håber det er ok at jeg spørger på dansk 🙂

  xx fra Agnethe

  Agnethe Birkelund 2015-09-21 19:54:51 http://babylonbeyondthepines.blogspot.dk/
  Svara
 • LInn behöver dina överlevnadstips för distansförhållanden!! Har precis flyttat från min kille och Paris för att börja plugga i Sverige. Var där i helgen och vill bara packa mina väskor och åka tillbaka. Så ge mig allt du har, puss och kram

  moa 2015-09-21 16:35:35
  Svara
 • Hej Linn!! Jag är en ganska ny bloggläsare och har ungefär 0 koll.
  Jag undrar:
  Vad gick du för linje på gymnasiet? Varför och när flyttade du utomlands?(för du bor väl i London??) Hur var du i tonåren och hur såg ditt liv ut då? (Favorit film? Favorit bok? Tips på serier?
  Ha det fint!

  alva 2015-09-21 15:41:41 http://alvaantonia.blogg.se
  Svara
 • Hej Linn! Jag undrar hur din musiksmak har förändrats genom åren, vad lyssnade du på som barn, tonåring och så vidare. Är det något du har lyssnat på tidigare som du idag skäms över att du gillat? Vilka är dina top 5 artister/band?

  Julia 2015-09-21 14:50:46
  Svara
 • Hej,

  Jag undrar, det känns som att du och Daniel har världens mest perfekta förhållande, vilket är supergulligt. Bråkar ni aldrig utan är det liksom ett drömflow hela tiden? Kan du inte berätta lite mer om er vardag och så där?

  Amazing blogg med, min fave.x

  Hanna 2015-09-21 12:30:16
  Svara
 • HEJ! Jag har följt din blogg sen du flyttade till London i princip, och du inspirerade mig att också åka dit, själv. Tack för det <333 hursomhelst, jag respekterar om du inte vill svara eller berätta men jag undrar vad som hände med din kompis du först flyttade till London med? Umgås ni inte längre? Bara en liten undran! Ha det fint och tack för en fantastisk blogg!!

  Dani 2015-09-21 09:35:27
  Svara
 • Hej fina Linn!

  Fråga numero uno: Vilket är ditt drömjobb efter att du är klar på Hyper Island?

  Fråga numero dos: Jag befinner mig i en liten kris när det gäller vänner. Har gjort mycket de senaste åren, bott utomlands, bott på annan ort i Sverige, och jag har pluggat och rest på ett annat sätt än vad mina vänner från Stockholm har. Nu är jag hemma igen och det har varit jobbigt att anpassa sig efter detta liv igen, inse att jag slutligen skall bo i Stockholm på riktigt, efter fyra år av fladdrande och ”vi får se vad som händer”. Jag älskar mina babes, MEN känner väl att de senaste åren har lett till att vi befinner oss på olika platser: tänker/vill/drömmer helt olika saker. Och det SUGER, för det är inte som förut, det är inte som det alltid har varit. Har du kvar många gamla vänner när du kommer hem till Sverige? Du och din gamla bästis har ju noll kontakt (vad det verkar), var det för att ni helt enkelt gled ifrån varandra, dvs: livet har sin stilla gång?

  Tack för att du driver en sådan jävla kickass blogg! PUSS

  Josefine 2015-09-21 07:50:36
  Svara
 • Hi Linn!

  I was wondering if you could write something more about your uni experience and your future plans. Did you have to learn programming for your course? Next year I am supposed to start university but there are so many things I want to do that I have no idea which one to choose. I’m thinking about a gap year more and more.. What do you think about getting a year off to go and work/travel/learn new things?

  Greetings! x

  Martyna 2015-09-21 06:45:55 http://lookingformywayhome.blogspot.com
  Svara
 • Var ser du dig själv om 10 år? (Lol, förlåt för jobbintervju-frågan) Skriver du på nåt särskilt, eller syftar du på allmänt bloggande och skolarbeten etc när du säger att du sitter och skriver? Fuck-marry-kill av Sandra Beijer, Flora Wiström, Frida Vega? Vad är den största krisen ert förhållande varit igenom? (Utom typ långdistansen)(om det nu Jan kallas kris pga tidsperioden)(såklart är det jättejobbigt)

  Sophie 2015-09-20 23:07:32
  Svara
 • Hej Linn! Jag har precis flyttat till London, bor i Hackney Downs och skulle gärna höra dina tips om barer/restauranger/museer etc som du tycker en ska besöka! Så fin blogg och du verkar så himla grym, synd att du inte bor i London mer hade varit kul att träffa dig! Kram!

  Ella 2015-09-20 20:35:40
  Svara
  • Svar på Ellas kommentar.

   Hej Ella! Jag bor sjalv i Hackney Central sedan ett par ar tillbaka och tar garna med dig till nagot av mina gems over en ol. Dra ivag ett mail vet jag!

   Frida 2015-09-28 22:31:02
   Svara
 • Hi Linn.
  My name is Mille, I am 20 years old and from Denmark. I am currently in a relationship with an amazing guy, an English guy, whom I’m really into. We met in Amsterdam when I was living in England. He’s simply amazing. I am very impressed with your relationship and it makes me really happy to see that it isn’t impossible – because I really want this to work, I want to be with him (even though I might be young and foolish). You guys make me believe.

  I would like to ask you about how you found your passion? How you decided what you wanted to study? Because I am so confused. Really. I have always wanted to go to university, maybe study literature, but I’m not sure anymore. I am on my second gap-year and I am attending an art school after christmas (from January to May), which I am really exited about, because I really like to do stuff with my hands, develop ideas and products. But how do you make the choice about what you want to study, if you aren’t too sure? Any ideas?

  Lots of love
  xxx

  Mille 2015-09-20 19:46:51
  Svara
 • Linn! fell in love with ur blog about two years ago, and it was so liberating to read about u being the bad ass babe u r <3 I was wondering how do u figure out what u want to do and then have the courage to go through with it? (both in life and career). //clueless 20 yr old

  K 2015-09-20 19:07:03
  Svara
 • Yaay I love your q&a’s. I was wondering about your writing process: do you keep a diary? Do you structure your narrative before getting into it and when do you feel you write the best? (Like first thing in the morning or as a cathartic process at night?) and also did writing help you through your anxieties? I often feel it would help me to write down my stress but it strangely turns the other way around usually. Keep up the amazig work Linn and thank you for your consistency in writing and postong great work! Have a nice sunday

  Cigdem 2015-09-20 16:17:48
  Svara
 • Hi there Linn, I would like to ask you about your experience at Hyper Island, especially the application process and the creative task. I have been following your blog for years, I absolutely love it and can really relate to your stories!

  Virginie 2015-09-20 15:09:06
  Svara
 • Har, precis som du och Daniel, gått från sambo till långdistans pga studier. Och Jag vill vara stark och rolig utan honom, men fy tusan alltså, orkar inte hur mycket jag saknar honom. Hur tar en sig igenom veckorna utan honom egentligen? Hur gör ni?

  Ebba 2015-09-20 12:50:26
  Svara
 • Får du någonsin ångest över att du är hemma en fredagkväll/lördagkväll? Händer nämligen mig jämt.

  Olivia 2015-09-20 12:24:07
  Svara
 • Vad hände egentligen mellan dig och Olivia? Och vad gör hon nu? Ni var så fina tillsammans!

  Linda 2015-09-20 12:15:26
  Svara
 • Hey! I love your photos. What kind of camera and lens do you use? 🙂

  Hanna 2015-09-20 12:13:37
  Svara
 • Hvordan er det å ha langdistanse forhold? Hvor ofte ses dere? Hvor ofte snakker dere? Og hvordan klarer dere å holde spenningen oppe, og være som et ”normalt” par som har mulighet til å være sammen?

  Sara Iselin 2015-09-20 11:23:45
  Svara
 • Kan du förklara varför du flyttade runt så mycket när du var barn? varför bodde ni på de olika platserna? verkar så himla coolt.

  Stina 2015-09-20 08:51:27
  Svara
 • Hej! Har läst din blogg i ca 1 år nu och blir så himla inspirerad av den och av dig. Vore kul att se mer av dina skolarbeten (om du känner att du vill lägga upp dem så klart). Hur sparar du alla dina filer och bilder, på datorn eller extern hårddisk eller någon molnfunktion? Sen undrar jag också en sak från förra inlägget, du nämner en kille som heter Sam och som du (antar jag) brukade vara kompis men som sen slog dig i ansiktet??? Skulle du kunna berätta om vad som hände där? Förstår ju att det var mer i det än att han plötsligt bara vänder sig om och ger dig en smäll men det känns ändå så främmande för mig att ens kompis skulle göra en sån sak.

  Massa kramar och pepp!! <3

  tove 2015-09-20 08:40:59 http://tubinova.tumblr.com
  Svara
 • Yay, kul! Undrar så vad du vill jobba med efter du är klar med utbildningen? Jag som inte är insatt i den branschen alls vet inte riktigt vad det innebär att jobba på en byrå eller så, vad vill du ha för titel? Vad kommer bli det bästa med att flytta tillbaka till London? Har Daniel någon övervägt att flytta till Sverige för att bo med dig?

  Till sist, en stor applåd till dig pga du har ju klarat det, att flytta och bo isär och allt. Så jäkla grym.

  Nastasja 2015-09-20 08:03:32 http://nastasja.blogg.se
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry