Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BON SHOOT > THERAPIST > FLIGHT TO LONDON

IMG_3857IMG_3858Hey my brilliant internet babes! I’m at Arlanda trying to take some selfies before boarding my flight to London. Today I’ve been living the true Kardashian lifestyle. First turning up with a take away coffee for an early morning shoot for Bon Magazine that Frida. We shot in a stunning rundown suite in the fanciest parts of Stockholm with wicked creative people. I’ll show you when the photos are out! Then with my full photo shoot make up and extremely styled outfit I went to my therapist to cry all of it away lol. I have never thought about turning to therapy but having suffered from depression for a long time now I felt like I was drowning. This is actually helping me turning it around and I’m so thanful. Although I’m struggling with knowing how to say bye to my therapist! I mean do we shake hands, hug, wave?? SO AWKARD! Tips anyone? Haha. Anyway, time to board my private Kardashion jet to London, aka youth price middle seat.   Linn

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Never hug your therapist, I’ve made that mistake too many times already.

  Svara
 • Längtar efter att se de här bilderna alltså! Och om therapist-hejdået – känn efter vad som känns naturligast för dig. Kramhumör den ena dagen, ett enkelt hejhej en annan dag. Tror de är rätt vana vid alla möjliga hejdåer! Så vart det i alla fall när jag gick hos min. Pöss

  Nastasja 2015-04-11 11:01:02 http://nastasja.blogg.se
  Svara
 • Hahah vinka är alltid lika awkward, kör på, bryta stämningen lite! Nä men jag brukar köra på handskakning typ alltid, men det beror ju på hur personen är? Det är så himla svårt med psykologer tycker jag, skulle vilja och nog behöva gå till en, men alla jag träffat har varit så himla hårda och osympatiska… Blir liksom rädd, och så säger jag ingenting istället och går typ en eller två gånger.

  Julia Alvina 2015-04-10 17:58:08 http://blog.julialvina.com
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind