Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HELLO WORLD

During whatever time, so many new people have dropped in which is SO FUN! Welcome dear goddess. I also figured it’s about time I did some introducing. linn First of all: I AM SO SICK of girls and women being told what to do and having to follow rules of who it’s acceptable to be! My goal is therefore to showcase another side of being female, an imperfect side but brilliant nonetheless.

~

I am Linn Wiberg, a 23 year old Internet darling and kickass crybaby. I have a soft spot for monochrome clothing, dirty gigs in hidden places and fellow Internet girls. Although a Londoner by heart I’m in Stockholm at the moment, studying Digital Media at Hyper Island.

~

This blog is a creative place for everything raw and honest. I tend to write myself out of trouble, or more correctly I write about my getting into trouble. My boyfriend, Daniel, is a total babe but happens to live in London. Apart from my crying over us having a long distance relationship I think that being young is goddamn golden.

~

I know you readers are wicked and would love to get to know you. So please drop a comment describing who you are, what drives you mad and what you keep busy with!   I hope you will like it here, because I sure love having you over.   xx Linn     & don’t forget to follow me on bloglovin, to not miss out! + the pic is taken by frida vega

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
52kommentarer
 • 20 årig tjej från för liten stad i Sverige, kunde inte andas där och flyttade till Tyskland efter studenten där jag kan andas, fortfarande bor och pluggar tyska. Bär på ett brustet hjärta och drömmer om att bli fotbollsjournalist. Vill förändra hur världen ser på jämställdheten och för mig funkar det bäst i det forum jag kan bäst, där det även finns en otrolig hög macho män – fotbollen. Ansöker om att få skriva på fotbollssajter och blir arg och uppjagad när jag känner att större vikt läggs på hur jag ser ut än hur jag skriver. Liksom jag vet att jag ser bra ut, kan ni snälla kommentera på mitt skrivande istället? Ditt skrivande är magiskt i vilket fall och jag finner mig själv scrollandes tillbaka för att läsa samma meningar om och om igen medans jag ler. Sluta aldrig skriv så öppet och rått!

  Emma 2015-04-08 23:39:36
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Såklart du ska bli fotbollsjournalist! Hejja dig! Det är svårt att se bort all skit med män som står ivägen just eftersom att en råkar vara tjej, men det är bara att bevisa dom fel. Det kommer vara värt det! Och tack, jag blir så smickrad att någon tar sig tid att läsa det jag skriver – flera ggr till och med. <3

   linn 2015-04-09 08:18:31
   Svara
 • Hi! My name is Diane and I just turn 30 (which seems I’m your older reader – Oops!) I was born and live in Brussels (Belguim). I enjoy living in this village/city that I younger hated. I’d studied Interior architecture & furniture design and then culture management. Today I’m a aesthete & art lover , tired to seek for the dreamy job to get at last working as cultural manager… But I love art & creative people so much so I hold on. 🙂 I just discover your blog and just can’t stop reading. It make me feel like the quiet 20 years girl I was re-living this years again. Pretty funny. Keep writing you’re doing it well. Cheers!

  Diane 2015-03-19 10:25:23 http://otherinspiration.tumblr.com/
  Svara
 • Hej Linn! Jag fyller snart 25 (HERREGUD) och jobbar med att skriva, men vågar fortfarande inte kalla mig journalist eftersom jag har nästan noll högskolepoäng. Jag tycks aldrig kunna bestämma mig för ifall jag ska vara i Los Angeles eller Stockholm, just nu sitter jag bland tallar och gult tegel i Bromma med en katt som jag älskar orimligt mycket. Pussy power. Tjejer är generellt så mycket mer intressanta än dudes och jag önskar så innerligt att jag ville ligga med dem istället. Men nu är jag (än så länge, har inte gett upp helt än) hopplöst hetero och allt som oftast heartbroken, vilket jag gärna spyr ut detaljer om på internet. Du är grym och modig, fortsätt rocka världen! Det är mer än på tiden att balla brudar styr upp den här tillvaron vi befinner oss i! <3

  Tina 2015-03-15 13:40:51 http://tinavernon.blogspot.com
  Svara
 • Tjenare Linn! Du minns säkert inte mig, men jag kom ju fram till dig på Alt-J konserten här i Stockholm och berömde dig pga bästa bloggen!! Maja heter jag och kommer ursprungligen från en pytteliten by i Jämtland. Nu bor jag i Stockholm och pluggar genus. Jag älskar Stockholm även om det känns lite ensamt på veckorna när alla är upptagna med sitt. Det känns svårt att ba spontant träffa kompisar. Jag blir arg på orättvisor, kränkta män och människor som avfärdar psykisk ohälsa som ”nonsens”. Jag älskar att gå på dejt (både kompis/kärleks), att hänga med mina fantastiska tjejkompisar (tjejer =bäst) och att springa! Ps. Kolla gärna in min blogg så får du veta mer om mig :)))) (nouw.se/majkzi) Ps2. Du är fortfarande så jävla bra och alltså du skriver ju SÅ fantastiskt. Kram kram på dig

  Maja 2015-03-14 08:10:32 http://nouw.com/majkzi
  Svara
 • Hej! 24-årig nybliven läkarstudent som tycker om grrrl power och dans här. Har följt dig ett bra tag! Tillbringade också ett år i Fuengirola och det var antagligen så jag hittade hit, jag kände igen dig. Jag hoppas du får höra varje dag hur bra du skriver, för det gör du verkligen. Det är så många gånger du har fått mig att förstå mina egna känslor genom att sätta ord på dem, tack för det <3 Det behövs när man flyttat till en ny stad, hittar nya pojkar och går en utbildning som kräver att man bearbetar sina svagheter. Fortsätt rocka internet och var den badass feminist som du är!

  Ida 2015-03-13 12:48:14
  Svara
 • 21 år, pluggar juridik i uppsala, blir klar jurist till nästa sommar vilket gav mig sådan panik att jag signade upp mig på ett års utbyte på college i kanada. orka bli vuxen än. toronto-tips please!

  E 2015-03-12 23:45:41
  Svara
 • HIYYAAA, heter karolina, flyttade just hem från london och ska strax embarka på den klassiska svenne-asienresan men tänker att det blir bra efter jag krossat hjärtan i london ett tag. har ingen aning om framtiden, men vet i alla fall att din blogg gör mig lugn och får mig att känna att allt blir bra till slut. har läst dig så länge jag kan minnas och höll på hälsa en gång på din kompis som vandrade omkring i hoxton ”hahaHA honom känner jag ju” tänkte jag glatt men ångrade mig i sista sekund. PUSS GIRLIE

  Karolina Bergman 2015-03-12 10:00:43
  Svara
 • Hola guapa! Jag heter Channie och är 21 år och bor just nu i Barcelona och pluggar Spanska. Jag har för första gången i mitt liv börjat ha mitt riktiga hår dvs afro vilket känns helt awesome och befriande, kunde sitta i timmar och gråta över mitt afro och plattade det använde löshår och andra grejer. I framtiden vill jag bli psykolog med inrikting på anorexia/bulimi eftersom jag drabbades av det i tidig ålder. Jag började läsa din blogg när jag fick ett breakdown och sa upp mig från mitt jobb i Barcelona, stängde in mig och den enda jag kunde vara omkring var min pojkvän som stöttade mig genom allt. Hade en livskris och ville inte åka tbx till Sweden utan min pojkvän och ville inte lämna Barcelona och din Blogg hjälpte mig genom allt. Alla fina texter och vetskapen om att man inte var ensam och att det blir bättre. MASSA PUSSAR OCH GIRLPOWER

  channie 2015-03-11 14:18:03 http://blackkkmamba.tumblr.com
  Svara
  • Svar på channies kommentar.

   Peppens pepp till dig! Jag bor också i Barcelona just nu och pluggar Spanska!

   Michelle 2015-03-12 18:13:50 http://michelleserra.webblogg.se/
   Svara
  • Svar på channies kommentar.

   Det här är så jävla fint. Blev helt tagen och stolt över att det finns så starka människor som du som vill lägga all sin kapacitet på att ge tillbaka och lyfta dom som har det jobbigt. Jag har också varit där, och det är så mörkt och hemskt och vidrigt. JÄVLA VÄRLD. Fast så finns det ju massa guldklimpar som du och stränder och nätter och kärlek och GIRL POWER så det blir nog bra till slut <3

   linn 2015-03-11 19:03:14
   Svara
 • Hej! Jag bor i Uppsala och pluggat till gymnasielärare. Just nu läser jag min andra termin historia och det är väldigt kul. Jag ska ha med så mycket genus jag kan när jag är färdig lärare och tro mig, det finns så mycket att ta upp att jag blir nervös över hur lite tid jag kommer ha. Men det kommer bli bra. Jag började läsa din blogg när jag flyttade till London i januari 2013 och har följt dig sedan dess. Det är väldigt kul att läsa om vad du gör, se dina bilder och få inspiration till olika resor och platser du besöker. Är grymt sugen på att åka över till Sthlm och käka på flippin burgers. Jag pendlar mellan att träffa drömmiga pojkar och bli hjärtekrossad ungefär hela tiden, det är inte lätt att vara 22. Mest av allt önskar jag att jag skulle sluta leta och sluta bry mig, men jag älskar spänning och att göra grejer som är utanför min comfort zone. En dag hittar jag kanske rätt. Puss! Fortsätt uppdatera! 🙂

  E 2015-03-11 07:03:11
  Svara
 • I don’t usually comment on your blog (even though I love every single article) but I want to let you know that even girls from the czech republic adore you. You’re the fucking best <3.

  Anezka 2015-03-10 21:10:00
  Svara
 • Hej! Mitt namn är Hanna och jag som majoriteten av alla andra här i kommentarsfältet går runt med ett brustet hjärta. Den jäveln gav mig HPV och snapchatta bilder på hans nya tjej. Idag är det exakt 85 dagar kvar till studenten aka livsångesten. Försöker att förtränga detta genom öl alternativt regression då jag konsumerar allt för många Hello Kitty burkar med läsk. Annars är jag övertygad om att jag kommer bli diplomat i framtiden. Älskar din blogg och dina ord, har ett stort antal av dom printscreenade! Puss

  Hanna 2015-03-10 18:57:00
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   MEN VILKET ÄCKEL! fuck honom. Men du, livet efter studenten är absolut inte livsångest utan det är fan då livet börjar för du kan göra vad du vill, och ångra dig en miljard ggr och det är fortfarande alltid okej <3 och hur fint att du har mina texter printscreenade! dör.

   linn 2015-03-10 19:05:05
   Svara
 • hej Linn! 24 år och bott i London sen 2009. kom hit för att gå färdigt gymnasiet sen business school som jag hoppade av och nu andra året på mitt nya universitet. rastlös, längtar mest efter att bli klar med det- lever mest för helgerna med vänner, pojkvän och fest som det är nu.. och på känslan av att våren är här om nån vecka. råkade genom location funktionen på instagram se ett foto du hade taggat i French Place o att du har bott där- det är för tusan var jag bor nu! jag har förresten inneboende möss jag med. jag o min kille passerade dig och din kille på shoreditch high st för ett tag sen, februari tror jag. berättade för honom om dig och din fina blogg under lunchen.

  Anne 2015-03-10 16:43:40
  Svara
  • Svar på Annes kommentar.

   nej är det sant! french place är ju så drömmigt och så äckligt haha. gjorde du! så knäppt och fint att någon på någon gata kan veta vem jag är utan att jag känner er? du får hälsa nästa gång <3

   linn 2015-03-10 19:06:15
   Svara
 • Hej! Jag heter Vendela vilket jag hatade när jag var yngre men älskar nu för att folk från andra länder minns det alltid då de försöker uttala det flera gånger, ”Vandalla what??”. Jag kommer från Smålänska skogar men efter studenten 2013 köpte jag en enkelbiljett till Berlin där jag inte kände någon och bara hade besökt under tre dagar på en skolresa. Det kom till att bli århundradets kärlekssaga, mellan mig och staden alltså. Log när du skrev att du inte fattar hur berlinarna kan leva sådär slitsamt varje helg, för jag var en av dom som befann mig fredagkväll till måndagsmorgon trampandes till monoton techno med kristaller i kroppen. Jag flyttade till Kapstaden därefter i några månader och det var jävligt gött. Just nu bor jag hos grannen Norge i världens regningaste stad Bergen. Jag knegar och knegar på ett lager, det är ganska hjärndödande men jag drömmer och planerar cykelturer till Italien, tågluffande i Balkan, jobba på vingårdar i Chile och dansa salsa i karibiska Colombia. Genom alla äventyr har jag kikat in på din blogg lite då och då och blir alltid lika glad när jag ser ett nytt inlägg. Älskar hur du skriver, fortsätt. Puss !!

  Vendela 2015-03-10 13:28:09
  Svara
 • Åh jag glömde ju skriva vid första anblick. Får en skriva nu? Jag gör det hehe. Hej! Har läst din blogg länge och stannar nog framförallt för att du skriver så vackert! Är en 21-årig tjej som bor i en liten grå stad in Sweden och drömmer om att någon dag komma in på en kreativ utbildning och få flytta iväg till storstan så livet äntligen får börja. Har länge haft ett typ av distansförhållande med killen då han har bott minst 1 tim bort de senaste 1,5 året, men det går om man är kär! Pluggar retorik och jobbar som vikarie på förskola (dumma kids) men på fritiden spenderas mycket av tiden åt att sjunga, fotografera och att sy! Dricker alldeles för mycket te och drömmer om London. 🙂

  M 2015-03-10 08:01:16 http://mtinasandstrom.tumblr.com
  Svara
 • Hi Linn, love your blog! 24 year old guy from Hong Kong currently working as an actuary. Your blog inspires me to step out of my comfort zone and try stuff. Keep on being you!

  Boris 2015-03-10 07:18:05 http://www.radarmagazine.se/linnwiberg
  Svara
 • […] HELLO WORLD […]

  TUESDAY TRACK - Linn Wiberg 2015-03-10 06:02:29 http://radarmagazine.se/linnwiberg/tuesday-track/
  Svara
 • Hi Linn. I have been following your blog for quite some time now and I really adore you, your photos and your way of describing everything. I am a 19 year old girl, originally from Denmark, but currently living in England. I am taking a gap year and it has been an adventure so far. I did not know any of the other tappers before I came here, but I have gotten my self 3 new girlies and I love them so so much. When i first came to the boarding school (I work at a boarding school as an assistant house keeper) I met this guy, who was working there as well. He was from Australia, still is. I didn’t actually like him at first, but something changed when he took my hand one night, about two weeks after I came to the school. After that we went on moonlight walks to the lake, I would sneak to his room at night, he would run around with me over his shoulder and we would laugh. I have never felt anything like that for anyone. I was in love, and this time it was real. But december came and after an amazing weekend in Edinburgh he had to go home. I still feel heartbroken and it feels like my soul is dying a little every day. I haven’t talked to him for 6 weeks, he moved to Uni and the only time he tries to call me is when he is drunk. He is hurting me and destroying me. I feel like shit. But even though my feelings are shit, I am still having the time of my life. I love being young. xxx

  Mille 2015-03-09 20:56:31
  Svara
 • Hi! I study plant biology in Helsinki and have had a distance relationship for freaking FIVE years. This summer all the waiting is finally over. Can’t believe it?! Some years ago I read your blog that you wrote with your best friend and now I found you again through Niotillfem 🙂 Your writing is like art to me!

  Johanna 2015-03-08 22:03:43
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   OMG THERE IS HOPE FOR HUMANITY!!! Finally somebody who can tell me it’s possible to stick together. Fucking good job, you are rockstars. And also thank you for reading and telling me you like my writing. It means the world. <3

   linn 2015-03-08 22:08:59
   Svara
 • hej bebe I miss u

  beata 2015-03-08 20:43:34
  Svara
 • Hi Linn, I’ve read your blog for a long time now, your words are so good, even when you write about shitty things in life, it sounds amazing. I’m a 19 year old girl living in Rotterdam where I’m studying lifestyle & design. Living 343 km away from my family and everyone I’ve ever known. But this city is amazing and all the school people are so so so nice (you know, when you really want to hang out other people but your class mates are absolutely amazing). It drives me crazy that I’ve fall in love with a boy, like nights without him are so lonely that it hurts.

  Jesler 2015-03-08 13:08:06
  Svara
 • Hey Linn, I found your blog by accident and am now reading it compulsively. I’m a fellow Swede-gone-Londoner (been a city girl 10 years now) and drifting creative, currently working on a book and have finally overcome my fear of blogging and started my own (findingfleur.com), with the aim to find more pieces of myself and improve on them, and also rekindle my love affair with London by interacting more with this multifaceted and awesome city. 2015 is the year of manifestation and clarity, they say. Thanks for all the inspiration! Kajsa x

  Kajsa 2015-03-08 01:16:09 http://www.findingfleur.com/
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Oh WELCOME, and hope you’ll stay! <3 Your way of writing is exquisite and I'd love to read your book one day.

   linn 2015-03-08 20:02:13
   Svara
 • Ville bara säga att du är den coolaste jag vet. Finns inte mycket att säga om mig, 22 år gammal boendes i London fram tills i förrgår och just nu är jag bara heartbroken för jag var tvungen att lämna min pojkvän där. Pga jäkla plugg. Som jag hade kunnat göra när som helst i framtiden iallafall. Men nä. Skulle ju komma in nu när jag är som allra kärast. Så just nu dricker jag för mycket öl samtidigt som jag borde köpa studiematerial istället.

  daniella 2015-03-07 20:54:19 http://daniellacaspian.blogg.se
  Svara
 • Hi Linn! I love this little get to know you exercise. You sound like such a super cool person and i love your writing! I’m a 23 year old medical student in Chicago who spends most of my free time taking photographs. Nothing really makes me angry, except when people leave lint in the laundry machine. Really stressed people make me nervous hhahhaa. I keep busy mostly by studying, taking photographs, cooking. I love to travel and I’m happiest when I am on the road.

  Liz 2015-03-07 18:46:02 http://counting-magpies.blogspot.com
  Svara
 • Hey grrrl! Vill börja med att säga att din värld här är guld. Fin plats att kika in på och inspireras av och jag slutar aldrig att fascineras av dina ord. Du har en strålande engelska som är så härligt målande men samtidigt avslappnad, if that makes sense.. Sry om jag inte hängt med ordentligt (är ganska ny här) men har du studerat skrivande? Precis som du så blir jag otroligt förbannad när kvinnor bli tillsagda hur de ska göra. Det + generalisering är det värsta som finns ungefär. Då går det liksom bara inte att hålla käften. Annars är jag 19 bast, går sista terminen på gymnasiet och väntar på att få komma ut i livet liksom. På helgerna dricker jag rödvin och går på svartklubbar med mitt grrrl gang och på veckodagarna känner jag min instäng bland inskränkta människor i klassrummet. Har en flickdröm om att bli modedesigner en dag, but I stick to it, för drömmer är ju liksom det som får en att leva. Annars så dricker jag alldeles för mycket kaffe, pluggar alldeles för lite och fattar för få rationella beslut. Men äsch, det bästa hos människan är törsten och det värsta är begränsningen. I alla fall, du äger! Puss och systerkramar

  Felicia 2015-03-07 17:29:38 http://lyckoland.tumblr.com
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Men fint! Jag har inte pluggat skrivande alls faktiskt. Eller gick en kurs på distans en termin men hade bara tre uppgifter som var sådär givande. Fast nog drömmer jag om det hela tiden faktiskt! Blir så glad av att höra att du gillar hur jag skriver. Klart du ska bli designer, hejja oss <3

   linn 2015-03-08 20:05:11
   Svara
 • fabulous beskrivning! raw and honest internet darlings, sånt faller man direkt för ju <3 http://singmyspring.blogspot.se/

  elise 2015-03-06 19:25:46 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • Hey! I’m a 23 year old (well next week) girl from California, but I’ve lived in London for 2.5 years now. I’m in my final year at CSM, just finished my dissertation analysing Nicki Minaj as a postmodern feminist icon, and now I’m working on my final project (am actually going to send you an email about this, but thought I’d introduce myself here as well). I’m angry about that tweet that was going around where a woman decided to stop moving out of the way first when men were walking towards her. I think it’s a brilliant idea, I’m frustrated because I’ve been trying it ever since and I always end up moving out of the way at the last second because I’m not bold enough yet to crash into them. I never noticed it before, and it’s driving me mad. Lately, I’m dreaming of east London in the summer. 8 hour days in London Fields can’t come soon enough. When I’m not angry at patriarchy or daydreaming of warmer days, I love gigs, Gilmore Girls, and burgers. MeatMission is my fav, but always on the look out for something new/better.

  Kalyn 2015-03-06 16:36:12
  Svara
  • Svar på Kalyns kommentar.

   I saw that too and I’ve tried it myself and it pisses me right off! HOW IS THIS A THING FOR MEN?!? Hit me up with an email (lmcwiberg@gmail.com), because that project of yours sounds very interesting. Also you sound like my perfect match haha we should london date. xx

   linn 2015-03-08 20:07:13
   Svara
 • Hi Linn I’m 21 years old, female, danish and studying English and International Studies at uni. My boyfriend moved to Iceland two days ago, so I’m currently adapting to my new life situation, meaning investing in expensive light chains and fresh flowers to feel less alone. I love to get drunk, hang out with my best girls and boys, read books, travel the world with my BF, advocate for human rights by volunteering, and prepare, as well as eat, scrumptious food. I love your writing and honesty. I’ve been reading your blog since the early days at Grodprins. Please come to Denmark and get wasted with me one day. You’re a queen.

  Josephine 2015-03-05 14:11:03 http://www.femikicks.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Josephines kommentar.

   I’m sorry to hear about you going into a long distance relationship too! It sucks, but just to let you know, it can work out pretty well too. We can support each other haha <3 So happy to hear that you've been here for that long! And yes, when in denmark I'll be all yours! xx

   linn 2015-03-08 20:08:51
   Svara
 • I love your blog and I visit it with both excitement and a bit of fear because everytime I read your blog it amazes me how easily you play with words and how caught up I am in your world. You’re an amazing writer and I’m so jealous!

  amanda 2015-03-05 11:41:21
  Svara
 • sååå bra beskrivning <3 ny dejt snart tycker jag!

  Flora 2015-03-05 09:57:45 http://flora.metromode.se
  Svara
 • Been following you for a couple of months and this seems like the perfect description of you! x

  Daria Buoninconti 2015-03-05 09:00:13 http://www.dot-daria.blogspot.com
  Svara
 • Hey! I turn 24 this spring, originally from Ulricehamn but now live in Borås with my bf. Wishing I could travel this entire summer but having to stick it because of a new job. Love challenging myself to do scary shit and coming out stronger on the other end. Yup! And you are awesome.

  Nastasja 2015-03-05 08:13:06 http://nastasja.blogg.se
  Svara
 • Hello there! I’m Roosa, a 24-year-old daydreamer from Finland. Currently I live in Tampere where I study French and gender/feminist studies at the university. Racist jerks make me mad and also the fact that so many women and girls will face violence during their lifetime. Making playlists and planning where to travel next take up my time while I’m also trying to figure out how to change the world into a tiny bit better place.

  Roosa 2015-03-04 20:36:07 http://forgivemeautumn.blogspot.fi/
  Svara
 • Hello! Im 21 years old, näää skojaaaa. Vill hänga med dig snart miss goddess!

  Frida Vega S 2015-03-04 20:34:30 http://bon.se/blogs/frida-vega-salomonsson/
  Svara
 • Hi! I’m 20 years ord, originally from Västerås but now living in Luleå to fulfill my dream of becoming a space engineer. I like after-parties, math and physics. :)/ Lisa

  lisa 2015-03-04 19:35:46
  Svara
 • Hello! I’m a 20 year old, originally from Stockholm but now live in Jönköping to study media and communications. Just like you I cry a lot (probably more than what’s healthy) about my long-distance relationship while my boyfriend is on exchange in Australia. But when I’m not crying I study, doing my best as editor in chief at the one of the school papers, scroll Pinterest, get lost in books and tv-series and drown my sorrows with friends, laughter and parties 🙂

  Mikaela 2015-03-04 19:17:55
  Svara
 • hi! Love love your blog 🙂 I’m a 21 year old girl livinig in Helsinki where I’m studying arts management and working at a student magazine. People who can’t argument their opinions drive me crazy. And also not finding the tv-remote 😉 I keep busy with watching a lot of tv-series. I mean really A LOT! And Pinterest takes a lot of my time 🙂

  Jenna 2015-03-04 17:48:47 http://jennavierinen.blogspot.com
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry