Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

2014 : JULY AUG SEP

2014 JulyJULY. I received the letter saying that I got accepted to Hyper Island in Stockholm and broke down sobbing both out of relief but even more out of despair. I decided to accept it which was the hardest decision I’ve ever made. Meanwhile I had my last day at work (crying obviously) and then I was off just working on my tan in parks and being carefree. I hung out with Kajsa every single day and she became one of my most important people. Daniel was on a motorcycle trip in Cali and I had friends over for seafood dinners almost every night. London was steaming hot and me knowing these were my last weeks I squeezed in as much fun as I could. For my last weekend my friends brought me down to Brighton where we drank wine at the beach and the night was sweltering and pink. Aug 2014AUGUST. We went to Visions Festival the day before the worst day of my life. Between gigs I had pickle back shots with Saboune and Bex and danced in their office chairs to Prince until I started crying. It was now my turn to attend my own leaving party and it was surreal and lovely because I filled up a whole flat with people I love. Then on the 4th I moved to Stockholm and was an absolute mess. Sweden was colourful but I hated every bit of it. Hyper Island started and was more than I could’ve hoped for, but still I cried at least three times a day being so broken inside. I had never had so much fun at school, meeting incredible people and learning tons. This blog though, was only filled with all that my heavy heart felt. I almost wanted to abandon this place because what point was there when I didn’t do anything adventurous in my life anymore. No outrageous warehouse parties or restaurant dinners, no new excursions or rooftops nights with friends. My weeks was just packed with school and I kind of loved it. It killed me not seeing Daniel for a whole month though, so when he came it felt like I had won the lottery. 2014.08 AugSEPTEMBER. My depression got deeper with every week and it came to that point where my parents sorted out therapy for me. I realised that this cannot keep on happening so I started to make an effort and actually I realised that perhaps Stockholm isn’t all shit. Three weeks in I got to go back to London for a visit and it was magical and I didn’t understand why I wasn’t there with Daniel and my friends but I started to accept it.   PART I – JAN FEB MAR PART II – APRIL MAY JUNE     Linn

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Linn, Jag tänkte söka till Hyper Island men jag vet inte vart jag ska börja gällande antagningsuppgiften. Det hade varit underbart om du ville dela med dig av några råd. Tack för en väldigt bra blogg!

  Sofia 2015-01-06 13:28:18
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   oj ja det där tyckte jag också var helt dödssvårt! jag hade sagt att utgå från att lösa något av ditt eget problem, eller i vilket fall skapa en lösning som du själv skulle använda (och fråga andra om de skulle gjort det och varför/varför ej). Eftersom att uppgiften handlar om jämlikhet kan ett sätt vara att sätta dig ned och ge dig själv 15min att göra en lista med problem du utsätts för som tjej/ung/rasifierad/outbildad/funktionsnedsatt/etcetc och skriv ned allt från svinstora problem till jättesmå. Sen välj ett av dessa och så skriver du ned en till lista på 10min med de sjukaste och de tråkigaste lösningarna du kan komma på till detta problem, ALLT. och sen väljer du bara en! Sen utvecklar du, ändrar osv och visar folk runt om för att se vad de tycker. Så brukar jag göra i vilket fall! Lycka till!

   linn 2015-01-09 16:46:30
   Svara
 • Jag förstår verkligen att en inte vill flytta tillbaka till Stockholm. Bor på andra sidan jorden i en fantastisk stad med varmt väder, bra musik och fina människor som jag måste lämna när mitt visa går ut. beajohanna.blogg.se

  Jo 2015-01-05 01:37:57
  Svara
 • Change is always hard, and going back home is almost impossible.

  Svara
 • Det var så sorgligt när du flyttade! Även om jag bara bevittnade det genom ett internetfönster.

  Frida 2015-01-02 21:11:39 http://dezdemonas.blogspot.com
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry