Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

54 DAYS

Photo on 23-01-2014 at 12.28 #3 It’s been 54 days now. Soon two whole months since I moved away from London and everything I love to something that I don’t even know what it is, apart from that it isn’t me. Not yet at least. And I’ve sobbed and whined and felt sorry for myself. I’ve hated this fucking city so much that I haven’t even tried to explore it and then hated it even more. Until now. I know now that I’m going to be alright. Actually, I know that I’m going to be fucking great. Because I kind of decided this has to be enough. No more sulking. Plus Hyper Island is the most fascinating experience I’ve ever had, it’s just wow.   Linn

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Linn, skulle inte du kunna berätta lite vad för program du läste på LCC och varför du inte trivdes? Jag bor i London nu och har planer på att plugga nästa år, helst nåt PR/advertising related, och i Sverige finns ju bara dyra Berghs så då kan man ju lika gärna spendera lite extra för att kunna stanna i London – om nu inte LCC är helkefft? Vore tacksam för lite vettiga tips och åsikter! Så bra blogg!!! x

  Hedvig 2014-10-07 18:18:01
  Svara
 • Varför flyttade du från London ?!?!?

  Erika 2014-09-29 15:20:11
  Svara
  • Svar på Erikas kommentar.

   för att jag kom in på Hyper Island i Stockholm och ville verkligen verkligen plugga och speciellt där.

   linn 2014-09-29 18:30:30
   Svara
 • jag flyttade från älskade älskade hackney till något jag trodde skulle bli ett helvete tillbaka i stockholm. men jag är som nyförälskad. stockholm har växt så mycket på bara de två åren jag varit borta. inte nog med att brunchkulturen äntligen är på gång att överrumpla staden så finns svartklubbar varje helg med öl lika billigt som i dalston och dessutom finns inte en vackrare plats än stockholm på hösten. lycka till nu! puss

  Ev 2014-09-28 20:18:39
  Svara
  • Svar på Evs kommentar.

   Skrev en stockholmguide för ett tag sen som du kan ta del av här (OBS för extremt lång sådan, men hoppas det är till hjälp!): STOCKHOLM: Restauranger: > Tjoget – restaurangen Linje 10 (restaurang och bar Hornstull – rutigt golv) > Nook (rutigt golv Åsögatan 176 nordisk mat) > Barbro (restaurang Hornstull hippt najs) > Supper (Latinamerikanskt) > 19 glas (mysigt gamla stan) > Delikatessen bistro bar (Krukmakargatan 22 söder, franskt coolt) > Angry Diner (Krukmakargatan 24 – burgare!) > Nytorget 6 > (Boquerian) > Gamla orangeriet (vid botaniska träg) > Museet > Akki sushi (den vid horsntull) > Oaxen krog & slip (tekniska högskolan) > Morfar Ginko (swedenborgsgatan, bar också!) Budgetmat: > Falafelbaren (hornsgatan 39 – söders bästa falafel samt annan vegetarisk mat, trendigt & enkelt) > Käk (rapparen Petters snabbmatshak i gallerian Hornstull) > Smida kolgrill (Folkungargatan 76) Café: > Pascal > Drop coffee (Mariatorget) > Kaffeverket > Johan och Nyström (swedenborgsgatan 7) > Mellqvist kaffebar Bar: > Radio Skanstull (Regeringsgatan) > Nobis hotell uteserveringen > Story hotel > Söderbiljarden > Kvarnen > 6071 (Musikbar vid Humlegården) > Brasserie Godot (Grev Turegatan, samt restaurang) Klubb: > Kåken > F 1-6 Fotografiska > Ljunggrens (restaurang, bar & klubb) > Musikaliska (konserter, musikevenemang och konstnärliga projekt) > Debaser medis > Färgfabriken (när de väl har klubb Greasy Spoon > Fabrique Stenungsbageriet > Pom och flora café > Södra teatern (235 kr 11-16 levande jazzmusik) > Sturekatten (gammaldags inredning, riddargatan) Museum: > Artibelag (brunch, konst museum mm) > Millesgården (ute på Lidingö) > Moderna museum (Skeppsholmen) > Färgfabriken Sevärdheter: > Botaniska trädgården Upptäcka: > Långholmen > Skeppsholmen > Vaxholm Musikevenemang: > Sofar Sounds Övrigt: Bio Rio (Hornstull)

   Ev 2014-10-02 23:00:43
   Svara
   • Svar på Evs kommentar.

    Alltså du är en himla stjärna!!!!!!! Det här är helt fantastiskt. Tack så himla himla mycket <3

    linn 2014-10-03 11:18:18
    Svara
  • Svar på Evs kommentar.

   TACK! DET FINNS HOPP! Helt underbart att höra. Kan inte du slänga till mig några tips om klubbar/bruncher/barer osv så jag kan se det du ser? <3

   linn 2014-09-29 20:31:31
   Svara
 • Vi är i samma sits, du är inte ensam! Flyttade från Hoxton till Stockholm i juli och har fortfarande inte gett staden en chans..

  Fanny 2014-09-28 19:33:13
  Svara
 • I know you’re gonna be sooo good sweetie! Change your mind cause it’s worth it! The pic is so cute, i’ve just found your blog and I’ve loved it, what if we followed each other to not miss anything? Tell me something and I’ll follow right back! Lots of love, http://enfantcoco.blogspot.com.es/

  Alba Novo 2014-09-28 13:24:14 http://enfantcoco.blogspot.com.es/
  Svara
 • Kriga, fortsätt bara att kriga. Jag var med om exakt samma sak för några år sedan och bestämde mig omedelbart för att inte ge Stockholm eller det nya livet som påtvingades mig en chans. MEN det går inte. Man måste ge sig själv en smäll på käften, säga: ”det här är ditt LIV nu och jag vill inte tänka tillbaka på den här tiden som en grå, miserabel massa av ingenting alls”. För i slutändan är inte Stockholm så illa, Stockholm är snarare helt jävla fantastiskt och det finns såsåså mycket fina, balla, fantastiska och otroliga människor i denna stad.

  Josefine 2014-09-28 09:22:39
  Svara
 • you go girl!

  Emilia 2014-09-26 22:25:10 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Bra gjort! Man måste ju ge sig själv tid att vara ledsen men förr eller senare är det oftast dags att säga åt sig själv att skärpa sig sluta ägna sig åt självömkan. Fast det är sååå lockande att fortsätta ligga hemma och lipa.

  Frida 2014-09-26 16:28:40 http://dezdemonas.blogspot.com
  Svara
 • london måste varit fantastiskt och så svårt att lämna, men stockholm är ju för fint också, själv sitter en här i en grå håla och drömmer om södermalms gator..

  Martina 2014-09-26 14:43:12
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand