Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LANDAAAAN

Photo on 05-09-2014 at 08.48 #2Photo on 05-09-2014 at 08.49 #3Photo on 05-09-2014 at 08.50 #4Photo on 05-09-2014 at 08.53 #2bomber jacket / second hand . silver rings / broadway market . shoes / vagabond . skirt / topshop   TODAY I’M FLYING TO LONDON TO SEE MY MAN AND MY FAVOURITE CITY AND MY FAVOURITE PEOPLE. I might have a heart attack. <3   Linn

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Linn, vad heter programmet du pluggar på Hyper? Du kanske redan skrivit om det, men har i så fall helt missat det.

  Hanna 2014-09-08 14:07:05 http://puttetjej.blogg.se
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Det heter Digital Media Creative, och du kan läsa mer här: https://www.hyperisland.com/programs-and-courses/digital-media-creative

   linnwiberg 2014-09-09 09:38:20
   Svara
 • Linn, vad heter programmet du pluggar på Hyper? Du kanske redan skrivit om det, men har i så fall helt missat det.

  Hanna 2014-09-08 14:07:05 http://puttetjej.blogg.se
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Det heter Digital Media Creative, och du kan läsa mer här: https://www.hyperisland.com/programs-and-courses/digital-media-creative

   linnwiberg 2014-09-09 09:38:20
   Svara
 • Miss you already kompis!

  Seb 2014-09-08 08:59:47
  Svara
 • Miss you already kompis!

  Seb 2014-09-08 08:59:47
  Svara
 • Hallå!! ah okej flera saker, först: hur fint att du åker till london nu! Inte för att jag känner dig, men har läst din blogg lite till och från ganska länge (som gymnasieelev drömmandes om London blev jag tipsad om Grodprins för några år sen) och åh det måste va hur fint som helst. Och sen, jag är numera trött på att drömma och planerar därför en flytt till London med min bästa vän om en månad! Jag är livrädd och astaggad och har läst igenom din gamla flyttguide till london tusen gånger. Den är hur underbar som helst, så tack för att den finns. Jag har dock en liten, tiny, stalkeraktig fråga som du kanske fått massor av gånger förut, kanske inte alls orkar svara på men du skrev i guiden hur ni fick ert första rum och skrev på ett kontrakt för 6 månader – vilket de flesta rum kräver, minimum 6 månader. Går det att bryta, eller hur fungerar det egentligen? Kanske en dum fråga men jag är mest en oerfaren stockholmare som aldrig bott någon annanstans än mina föräldrars förortsvilla. Anywho, tycker du verkar cool (klämmer bara in det där lite smidigt), och tack för hjälpen i den där guiden!! Lär ha den som bakgrund på telefonen hela första veckan. Kram!

  Karro 2014-09-06 17:32:02 http://www.karolinalind.blogg.se
  Svara
  • Svar på Karros kommentar.

   <3<3<3 blir ju hur himla glad som helst när du skriver såhär! OCH ÄR SÅ AVIS PÅ ATT NI FLYTTAR DIT. och till frågan: De flesta kontrakt har ett såkallat "breaking clause" som innebär att om du bryter kontraktet så kommer X hända. detta innebär ofta en avgift på £50-200 (eller ingen alls) och att man måste hitta någon som tar över ens kontrakt osv. men fråga! det brukar gå att förhandla och brukar inte vara ett problem. obs dock! alltid dyrare att gå genom agency jämfört med privata landlords. hör av dig om du har fler frågor och lycka till! xx

   linnwiberg 2014-09-09 21:12:50
   Svara
 • Hallå!! ah okej flera saker, först: hur fint att du åker till london nu! Inte för att jag känner dig, men har läst din blogg lite till och från ganska länge (som gymnasieelev drömmandes om London blev jag tipsad om Grodprins för några år sen) och åh det måste va hur fint som helst. Och sen, jag är numera trött på att drömma och planerar därför en flytt till London med min bästa vän om en månad! Jag är livrädd och astaggad och har läst igenom din gamla flyttguide till london tusen gånger. Den är hur underbar som helst, så tack för att den finns. Jag har dock en liten, tiny, stalkeraktig fråga som du kanske fått massor av gånger förut, kanske inte alls orkar svara på men du skrev i guiden hur ni fick ert första rum och skrev på ett kontrakt för 6 månader – vilket de flesta rum kräver, minimum 6 månader. Går det att bryta, eller hur fungerar det egentligen? Kanske en dum fråga men jag är mest en oerfaren stockholmare som aldrig bott någon annanstans än mina föräldrars förortsvilla. Anywho, tycker du verkar cool (klämmer bara in det där lite smidigt), och tack för hjälpen i den där guiden!! Lär ha den som bakgrund på telefonen hela första veckan. Kram!

  Karro 2014-09-06 17:32:02 http://www.karolinalind.blogg.se
  Svara
  • Svar på Karros kommentar.

   <3<3<3 blir ju hur himla glad som helst när du skriver såhär! OCH ÄR SÅ AVIS PÅ ATT NI FLYTTAR DIT. och till frågan: De flesta kontrakt har ett såkallat "breaking clause" som innebär att om du bryter kontraktet så kommer X hända. detta innebär ofta en avgift på £50-200 (eller ingen alls) och att man måste hitta någon som tar över ens kontrakt osv. men fråga! det brukar gå att förhandla och brukar inte vara ett problem. obs dock! alltid dyrare att gå genom agency jämfört med privata landlords. hör av dig om du har fler frågor och lycka till! xx

   linnwiberg 2014-09-09 21:12:50
   Svara
 • GOD TUR!! Ah, London asså<3<3

  Caroline 2014-09-05 08:19:18 http://bowtiemania.wordpress.com
  Svara
 • GOD TUR!! Ah, London asså<3<3

  Caroline 2014-09-05 08:19:18 http://bowtiemania.wordpress.com
  Svara
 • Åh ha så kul baby!

  Frida 2014-09-05 07:44:45 http://fridareg.wordpress.com
  Svara
 • Åh ha så kul baby!

  Frida 2014-09-05 07:44:45 http://fridareg.wordpress.com
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand