Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DP & VDK

1 Daniel The day before I left for Kenya it was my boyfriends mega bday bash. 2 ghislain pauline Our French flatmates whom I ADORE were there of course. <3 3 sebastian And Seb, of course, as it was his party too. 6 fest4 daniels bday And all of a sudden the livingroom is starting to fill up with people I love and people I’ve never met. 7 nicole This is Nicole, and she is one of the boys’ girlfriend who I’ve found and have a crush on. She has a rooftop overlooking Hackney and a wicked New Zealand accent. We hide and whisper like teenagers about secrets and then we spin round and around to rnb. 5 kitchen Some people do coke in our bathroom and others talk about their fashion internship, dance like aliens and make out with their new girlfriends. 10 fest Our patio looks like a dream. 8 fest9 fest We go down to Aaliyah, as one does, and Daniel climbs up the stairs and STAGE DIVES into the crowd. Lol. That is why I love him. Our flatmate goes down in the middle of the dance floor as his life was depending on that one song and people are wild. Dance dance dance with the ugly strangers. At five I have to start kicking people out but some crash in the flat and we just leave them be. That’s what house parties are meant for anyway.   Linn

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • wow kokain på toaletten!! vilken dröm!! vilket häftigt och smutsigt och farligt londonliv ni unga hipsters från välmående familjer lever!! omg!! förövrigt, att romantisera kokain och skriva om hur du gillar sex trots att du är tjej är inte INTE samma.

  elly 2014-04-30 13:12:43
  Svara
 • wow kokain på toaletten!! vilken dröm!! vilket häftigt och smutsigt och farligt londonliv ni unga hipsters från välmående familjer lever!! omg!! förövrigt, att romantisera kokain och skriva om hur du gillar sex trots att du är tjej är inte INTE samma.

  elly 2014-04-30 13:12:43
  Svara
 • ååååh så häftigt med kokain! Så spännande liv du lever!

  Sara 2014-04-29 15:48:53
  Svara
 • ååååh så häftigt med kokain! Så spännande liv du lever!

  Sara 2014-04-29 15:48:53
  Svara
 • Hej Linn. Jag håller med Rebecca i hennes kommentar tidigare. Jag har själv bott i London i fem år och det är många gånger underbart och tåls att romantiseras, men att ta kokain på toaletter hör inte dit. Vet att Lovisa Ranta tog upp på sin blogg för lite sen det faktum med att det kan vara farligt att ständigt romantisera allt i och med att ni säkerligen har många unga läsare som ser upp till er och att det kan ge en skev bild av verkligheten!

  Matilda 2014-04-28 21:20:11
  Svara
 • Hej Linn. Jag håller med Rebecca i hennes kommentar tidigare. Jag har själv bott i London i fem år och det är många gånger underbart och tåls att romantiseras, men att ta kokain på toaletter hör inte dit. Vet att Lovisa Ranta tog upp på sin blogg för lite sen det faktum med att det kan vara farligt att ständigt romantisera allt i och med att ni säkerligen har många unga läsare som ser upp till er och att det kan ge en skev bild av verkligheten!

  Matilda 2014-04-28 21:20:11
  Svara
 • Linn, jag har läst din blogg till och från i många år, jag tycker att du har ett härligt språk och skriver fint om ditt liv. Dock reagerade jag väldigt negativt på en av dina bildtexter i detta inlägg, då du skriver att ”some people do coke in our bathroom…”, och även om det är något som hänt på festen så tycker jag att det är extremt oansvarigt av dig att romantisera knark på det sättet du gör med den raden. Du har tidigare skrivit om din vän som missbrukat och hur det förstörde er relation. Du har säkerligen massor med yngre tjejer som ser upp till dig, och till ditt spännande London-liv, och jag tycker faktiskt att du ska ta ansvar gentemot dem att inte romantisera en livsstil som du tidigare beskrivit som destruktiv. Jag fattar att knark kanske är en del av London-kulturen hos unga hipsters, och framförallt att det är din blogg och att du publicerar vad du vill, men jag upplever att du använder normaliserande och romantiserande av droger för att dra på känslan av hur galna och farliga ni är, vilket jag tycker är jävligt tråkigt. Du är tuffare och smartare när du inte skriver så. Tack för mig!

  Rebecca 2014-04-28 19:19:19
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Tack för klokt svar Linn. Jag uppskattar din ärlighet, och jag tycker verkligen att den reflektionen du skrev i svaret till mig nu är något du ska skriva mer om. Jag har inte riktigt uppfattat dina texter som att visa på den mindre romantiska sidan av livet, men nu när du säger det så är det faktiskt precis det du gör, och det uppskattar jag verkligen. Vore jättespännande att läsa mer om detta! Står dock fast vid min första kommentar om formuleringen, och tycker fortfarande att det är problematiskt att skriva om knark på det sättet. Men din poäng om att visa sig som imperfekt fick mig på fall, du visar dig sårbar och att du är en människa, och det är DET jag hoppas folk på denna blogg ser upp till. Ha en fortsatt fin kväll!

   Rebecca 2014-04-28 21:35:43
   Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Hej! uppskattar att du är så ärlig och inte anonym. Jag förstår vad du menar, och att romantisera droger var inte all meningen eller poängen. Å andra sidan så är jag så trött på att de flesta bloggare romantiserar verkligheten (även jag) och (oftast tvingas) strunta i att förklara och beskriva smutset vi lever i också. Min värld är inte perfekt och inte heller jag och mina vänner. En bra förebild är inte perfekt utan står för det imperfekta lika mycket. Och det tänker jag göra. Och då tänker jag skriva om hur vissa tar droger, hur jag gillar sex, om att vara fattig, hur jag mår dåligt över min vikt, att jag skolkar ibland osv. Därför skriver jag om hur droger har förstört flera av mina vänners relationer/liv men jag måste också skriva om vart och hur det händer så att alla som är 16 vet. För precis som att det inte är psykiskt sjuka män som våldtar för det mest utan familj och vänner så är det inte heller bara läskiga idioter som tar droger. Vet man det så blir det nog lättare att ta sig fram och ta rätt beslut. Dock förmodligen klumpig formulering i inlägget och det ber jag om ursäkt för men jag står fortfarande för det.

   linnwiberg 2014-04-28 21:12:56
   Svara
 • Linn, jag har läst din blogg till och från i många år, jag tycker att du har ett härligt språk och skriver fint om ditt liv. Dock reagerade jag väldigt negativt på en av dina bildtexter i detta inlägg, då du skriver att ”some people do coke in our bathroom…”, och även om det är något som hänt på festen så tycker jag att det är extremt oansvarigt av dig att romantisera knark på det sättet du gör med den raden. Du har tidigare skrivit om din vän som missbrukat och hur det förstörde er relation. Du har säkerligen massor med yngre tjejer som ser upp till dig, och till ditt spännande London-liv, och jag tycker faktiskt att du ska ta ansvar gentemot dem att inte romantisera en livsstil som du tidigare beskrivit som destruktiv. Jag fattar att knark kanske är en del av London-kulturen hos unga hipsters, och framförallt att det är din blogg och att du publicerar vad du vill, men jag upplever att du använder normaliserande och romantiserande av droger för att dra på känslan av hur galna och farliga ni är, vilket jag tycker är jävligt tråkigt. Du är tuffare och smartare när du inte skriver så. Tack för mig!

  Rebecca 2014-04-28 19:19:19
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Tack för klokt svar Linn. Jag uppskattar din ärlighet, och jag tycker verkligen att den reflektionen du skrev i svaret till mig nu är något du ska skriva mer om. Jag har inte riktigt uppfattat dina texter som att visa på den mindre romantiska sidan av livet, men nu när du säger det så är det faktiskt precis det du gör, och det uppskattar jag verkligen. Vore jättespännande att läsa mer om detta! Står dock fast vid min första kommentar om formuleringen, och tycker fortfarande att det är problematiskt att skriva om knark på det sättet. Men din poäng om att visa sig som imperfekt fick mig på fall, du visar dig sårbar och att du är en människa, och det är DET jag hoppas folk på denna blogg ser upp till. Ha en fortsatt fin kväll!

   Rebecca 2014-04-28 21:35:43
   Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Hej! uppskattar att du är så ärlig och inte anonym. Jag förstår vad du menar, och att romantisera droger var inte all meningen eller poängen. Å andra sidan så är jag så trött på att de flesta bloggare romantiserar verkligheten (även jag) och (oftast tvingas) strunta i att förklara och beskriva smutset vi lever i också. Min värld är inte perfekt och inte heller jag och mina vänner. En bra förebild är inte perfekt utan står för det imperfekta lika mycket. Och det tänker jag göra. Och då tänker jag skriva om hur vissa tar droger, hur jag gillar sex, om att vara fattig, hur jag mår dåligt över min vikt, att jag skolkar ibland osv. Därför skriver jag om hur droger har förstört flera av mina vänners relationer/liv men jag måste också skriva om vart och hur det händer så att alla som är 16 vet. För precis som att det inte är psykiskt sjuka män som våldtar för det mest utan familj och vänner så är det inte heller bara läskiga idioter som tar droger. Vet man det så blir det nog lättare att ta sig fram och ta rätt beslut. Dock förmodligen klumpig formulering i inlägget och det ber jag om ursäkt för men jag står fortfarande för det.

   linnwiberg 2014-04-28 21:12:56
   Svara
 • Men rena rama drömmen ju!

  Amanda 2014-04-28 19:08:52 http://www.juvenil.devote.se
  Svara
 • Men rena rama drömmen ju!

  Amanda 2014-04-28 19:08:52 http://www.juvenil.devote.se
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry