Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

IF A BOMB HITS US

Kajsa Jonah2 I get home from work on a Wednesday and receive a million texts from my babe Kajsa saying she has got us free tickets to her new boyfriend’s gig. I get dressed and heat up ramen noodles in a jar that I bring with me to eat on the street. THE LOW LIFE. We drink ales among an ocean of band boys, telling secrets in Swedish so nobody will understand. Then she just has to make out with her new boy as they’ve just fallen for one another. <3 3 I buy a potato? Not really. Daniel got even luckier though. 1 We go down to the basement and get free stamps to watch Jonah and his band LSA play as well as Spring King with the fucking coolest chick ever. Still tragic that seeing a girl in a rock/punk band feels exotic. Kajsa dances next to me as the base creates circles in the pint glasses upstairs. If bombs drop over us, I hope I get to stay hidden in a dirty basement bar with blasting guitar music and this girl.   Linn

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Det är så typiskt, hur folk som inte ens är från London flyttar till London och tror east london är så jävla hippt och coolt ställe. Faktum är att i princip alla locals i east london hatar hipsters och de nyinflyttade för ni ändrar hela området från vad det brukade vara för dem, och med så många som vill flytta dit och leva sitt hipsterliv så trycker ni också ut de lokala stadsborna ut, så att de inte ens kan bo där de växte upp och i området de älskade.

  sara 2014-03-29 08:42:10
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   Ja absolut. Men vad är lösningen då? Att jag ska åka tillbaka till mitt land? Stanna där jag hör hemma? Hipstern bor i billiga områden för VI HAR INGA PENGAR. Förstår inte vad du vill med det här.

   linnwiberg 2014-03-29 14:07:54
   Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry