Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HEY SUGAR

Photo on 26-02-2014 at 12.17 #3Photo on 26-02-2014 at 12.23 #2Photo on 26-02-2014 at 12.30Photo on 26-02-2014 at 12.34 I have a new powdery pink criss cross top from & Other Stories. I’ve been skipping school all week, staying in bed with Daniel instead. As you’ve all probably noticed by now, I’m going through a bit of a crisis and I’m trying to figure out what I want and what I like etc. I’ve always been a good girl (fucking hate that word and its meaning) with straight A’s, never missed class or a hand in, spoken my opinion but never stepped on anybody’s toes and always wanted to please everybody bla bla bla. Just miserable. But me ignoring projects and not going to lessons, telling sexist teachers to shut up and maybe even dropping out is new and I like it even though it’s terrifying. I love making a mess, not being so square perfect and fucking focusing on myself for once. But it’s the bit where nothing is fun or exciting and I’m a constant state of apathy but at the same time I feel too creative and motivated and not stimulated at all. But yeah, it’s all so confusing as I don’t know what happens now.   Linn

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • så himla skönt att veta att andra också har sådana kriser. har pluggat i 2 år nu o känner mig ganska totallt omotiverad, så jag tog ett studieupphåll o jobbar som barnvakt som under gymnasietiden… har bara känt mig misslyckad men vafan nu drar jag till Toronto med min syster (på working holiday-visum), får se vart det leder.

  yasi 2014-03-05 22:26:17
  Svara
 • allt som & other stories gör är perfektion.

  linnea 2014-02-28 12:09:12 http://estetpaket.blogg.se
  Svara
 • Och sen. Allt löser sig.

  E 2014-02-27 22:50:02
  Svara
 • Hey Linn! I feel ya. And I just wanted to say I really like your blog! Hang in there, I hope you find what you need.

  Teresa 2014-02-27 09:25:26
  Svara
 • åh fin du är i rosa och FÄRG! ha megafina dagar i hamburg nu, försök och släppa det andra och bara njut i varandras sällskap! tusen pussar från sverige

  lisa 2014-02-27 08:56:05 http://lisaalicemattsson@gmail.com
  Svara
 • i can relate to your feelings so. much. although all my three years in uni have been such a mess. i just don’t care anymore, like i used to care when i was still in high school etc. but now i’ve (kind of) figured out what i really want to do and now i just have to wait. but in the meantime i can’t make myself to focus on my current courses that i actually like but i’m just too unmotivated to do anything. blah. i feel such a teenager when i’m skipping classes and saying i hate school :–D but anyway, i hope you will figure out what is your direction from here and you’ll have a lighter head soon. kisses!

  Roosa 2014-02-26 18:55:38 http://forgivemeautumn.blogspot.fi/
  Svara
 • Kanske är det precis det du behøver just nu. Ta en liten paus från att vara duktig och bara ha kul istället. Det är OK att unna sig det ibland 🙂 Oavsett kommer det bli bra! Stay wicked!

  Linda 2014-02-26 18:01:28
  Svara
 • Känner såå igen mig! Är i nästan samma situation nu, funderar på att hoppa av min utbildning trots att jag redan har gått snart 3 år och börja på en annan istället. Ska först ta ett uppehåll och flytta till paris dock, sen får vi se! Många tycker väl att man är helt knäpp först, plus att det är ovant att inte göra det som förväntas av en. Men man måste tänka på sig själv och göra det man vill, det är ju ändå ens eget liv och då är det ju en själv som ska vara nöjd med det, ingen annan. Hoppas det löser sig med hur du vill göra!

  Sofia 2014-02-26 17:56:15
  Svara
 • Jeg kjenner meg sååå godt igjen. Jeg har også alltid vært en ‘good girl’ og en people pleaser. Jeg er det fortsatt, men prøver å bevege meg bort fra det, og bare gjøre hva enn som er best for MEG. Hvorfor prøve å please alle? De folka man prøver å tilfredsstille merker det ikke engang. Så ja, point is, jeg liker dette! Håper krisen din går over snart og at du finner ut hva du vil, hva enn det er. Du ender nok opp der du vil til slutt!

  Pernille 2014-02-26 14:36:58 http://halcyonyouth.wordpress.com
  Svara
 • Hej du! Tycker din blogg är så jäkla bra, och du verkar vara en grym tjej. Ville bara lämna en liten kommentar och säga att jag går igenom något liknande, förutom att jag faktiskt tagit steget och hoppat av universitetet (efter inte ens en månad där). Skolan, folket och studentlivet var inte riktigt som jag väntat mig och jag kände att jag inte orkade plugga alls nu. Så nu består mina dagar av att skriva jättesmöriga personliga brev i hopp om att någon vill anställa mig så att jag kan tjäna ihop lite pengar och resa någonstans. Känner mig alltså lika förvirrad och oviss som du just nu, och det är rätt skönt att veta att man inte är ensam om det. Lycka till med allt, kram!!

  Emma 2014-02-26 13:49:02
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Man
Niklas Berglind