Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

CURRENT LIFE OF LINN:

För er som hellre läser på svenska. Photo on 25-09-2013 at 17.27 #3Photo on 25-09-2013 at 17.28 – Daniel’s parents are here. I am being a good girlfriend. – Uni is tough. Ridiculously interesting and fun, but oh, how immature and unreliable some fellow students are. We are working in groups and it is more or less killing me. – Arguing in English is also not my forte. See previous statement. – Three weeks in and I’ve made a good five friends. Not bad. Still working on finding more wicked girls though. – Autumn is here, which means a lot of whiskey, and asthma. – I’ve found a hairdresser who cuts my hair for £10. They cut Elle Fanning’s hair once too. Probably a lie. – I am no longer unemployed but instead a nanny for a 5-year old. She teaches me english, I teach her feminism and how to fight bullies. We also draw a lot. – Tonight we are going to see Gesaffelstein and Brodinski dj in Vauxhall. – Still madly in love with London.   Linn follow me on bloglovin  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Asså shit, det där är typ det bästa jag hört. Uppskattar verkligen det du säger. Men måste då även tillägga att jag beundrar dina bilder otroligt mycket och att jag är lite smått avudsjuk på hur du lever just nu, haha

  celine barwich. 2013-10-23 20:44:54 http://celinebarwich.blogspot.com
  Svara
 • Älskar det här inlägget

  L 2013-10-23 08:44:09
  Svara
 • Hej! Hej Linn! Vill gärna ha din åsikt i en fråga! Tycker reklam och hur man kan påverka människor och deras beteenden på olika sätt osv är superintressant och skulle gärna jobba med detta. Dock tvekar jag pga den mesta reklamen handlar om att konsumera mera (vilket går mot mina värderingar, tror ej det är hållbart för framtiden), porträtterar kvinnor på skeva sätt, etc etc. Skulle allra helst jobba på en ‘etisk’ reklambyrå, det hade varit episkt! Men har inte lyckats hitta en enda, so far… Hur tänker du kring dessa frågor?

  M. 2013-10-20 17:08:48
  Svara
  • Svar på M.s kommentar.

   Men det är väll just därför du borde jobba med reklam! ÄNDRA INDUSTRIN! Jag vill främja en realistisk och stärkande bild av och för kvinnor i olika medium för allt nu är så sexistiskt och DÅLIGT, så då behövs folk som du och jag med visioner att ändra branschen! finns det inte en etisk byrå – STARTA EN! för det finns uppenbarligen en efterfrågan! så tänker jag. jag VÄGRAR låta rötägg fortsätta ha så stort inflytande på samhället.

   linnwiberg 2013-10-29 11:39:14
   Svara
 • åh du <3

  ebba 2013-10-20 09:29:47 http://kristalldansen.blogg.se
  Svara
 • Gesaffelstein! dör här borta.

  Majken 2013-10-20 06:29:34 http://majabt.blogspot.se/
  Svara
 • hahaha älskar att näst sista punkten är just under den om barnet. passar ypperligt.

  cecilia 2013-10-19 18:06:19
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind