Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ARTICHOKE SUNDAY

DP ALBION 2 Vaknar upp sömniga på söndagen och bara ligger kvar i tusen år. Det är ljust genom våra stora fönster och täckena är mjuka och nattvarma. Inte förrän vid tre-snåret tar vi oss ut bland de heta gatorna. Hösten är som bortblåst och det vimlar av bara ben och solglasögon. DP ALBION Vi sätter oss i skuggan på the Albion och dricker iskaffe bland yuppies, föräldrar med vuxna bar och så hipsters med hundar. & PS EFTERLYSER VÄN MED HUND! Vill så gärna ha en så vi kan gå på promenader och se film med en vovve i knät. 2LW Bakis med helt ok glad. DP ALBION 3 & så är vi nöjda med den utflykten idag så vi vandrar Bethnal Green Rd hem. ARTICHOKE Hemma är det dags för kronärtskocka. ARTICHOKE2 Massa salt och koka koka koka. ARTICHOKE DINNER Så sallad och tonfisk och bröd på det och vi skypar med Marlowe och Daniels tvillingbror Nicolas i NYC. Massa skvaller och flickor och populärkultursrefererande. Fin och snäll söndag. Kokad kronärtskocka får härmed en svag 6/10 pga gott med hur svårt att äta?? Eller kokade jag den för lite eller måste/kan man bara äta en femtedel på varje blad och sen lite utav själva hjärtat?   Linn   English: Hang over sunday spent in bed for most of the day. We only strolled down to Shoreditch for an ice coffee at the Albion before have an artichoke dinner while skyping with Marlowe and Daniel’s twinbro Nicolas. Ps, artichokes are taste but it sucks trying to eat them no?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Yes äter bara det mjuka ju! Fast man brukar kunna äta typ hela hjärtat? Med mycket salt + smör, hur gott som helst!!! Towpath har sjukt god kronärtskocka med citronsmör ibland…okej, nu blev jag sugen på det.

  Cajsa 2013-09-11 10:46:14 http://www.res.se/blogg/londoncalling
  Svara
 • du äter ju bara det mjuka på bladet! men det är ju asagottttttttt. btw skype snart??? om ni har kommit hem?

  frida 2013-09-11 07:29:54 http://champselysees.webblogg.se
  Svara
 • nej det är bara en del av bladet som ska ätas tydligen! lika stor besvikelse för mig. fast ja, gott är det ju, det som går att äta.

  juliadesdemona 2013-09-11 00:51:57 http://book.ratata.fi
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding