Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FRIDAY NIGHT FIST FIGHT

DRPP Fredag kväll och vi lagar mat och lyssnar på punk och har intensiva diskussioner om fransk electro. Vi blir lite fulla på whiskey/ginger ale och klär på oss svarta kläder. DANIEL RAY PATRICK PILAPRAT På med luva och ut i natten, vandrar ner hela Hackney Rd, in bland smågatorna i Shoreditch och in på the Old Blue Last. Där är det nämligen klubben Friday Night Fist Fight som spelar bästa brittrocken blandat med lite hiphop och bara den bästa elektroniska musiken. Plus att du kan se flera band om du dyker upp mellan halv tio och tolv! AGE Ians nya band Age spelar och är himla bra. AGE1 Deras gitarrist är tuffast i stan och riffar som en gud. D Vi dansar. GIRL BAND Sen spelar tjejbandet LOVE L.U.V. Och tjejband är det coolaste som finns så jag är nöjd. KEBAB ZERO Vi står utanför och hänger med Ian och alla andra bandpersoner, smiter in backstage till deras drinkrum tills en vakt blir vansinnig och kastar ut oss. I kylan går vi och köper kebabrullar och pommes och hänger vid Shoreditch Church ett tag. Ian säger kom ta en taxi till Lime House och efterfesta med oss, och jag säger att jag kommer bara om jag får dansa och då blir det inte så. Istället går jag och Daniel på några pubar, dansar några låtar och rider på varandras ryggar tillbaka hem, genom öde parkerna och fullsatta barer. Det är svinkallt, som det blir när hösten närmar sig, så vi sover ofattbart nära och hela fönsterrutorna rinner av kondens.   Linn   English: Friday night and me and my boyfriend got drunk and whiskey while listening to punk, discussing french electro. Dressed in black we showed up at the Old Blue Last and Friday Night Fist Fight. Ian’s band Age played and also some badass girl band. We love them girl bands. The rest of the night was filled with brit rock, being kicked out from the free drinks room and then picking up some kebab rolls before giving each other piggy backs in the first cold autumn night.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Wibergs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding