Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VISIONS FESTIVAL

Ok, så håll i er, för den här dagen är endless och så ofattbart bra. 1 Vaknar upp efter en sådan ledsen natt, och allt känns faktiskt bättre. Så vi går ner till Hoxton Square där jag bokat bord på Bill’s, en av de bästa brunchställena som vi vet och som precis öppnat i östra London! Beställer allt som är gott. 3 Min bästa person. 4 Och himla mycket sol. Vi pratar om allt som behöver pratas om plus allt som inte behöver pratas om, och jag har så roligt. Länge sitter vi där och äter frukost. Paul smsar Daniel och säger åt honom att kom igen, öppna ölen dåå! 107 CANROBERT STREET E2 6PX Så vi betalar och går hem och öppnar ölen och lyssnar på punk. Daniel passar rollen i helsvart och det är ju bra för vi ska nämligen på punk-/rockfestivalen Visions Festival. Efter några burkar är det dags att gå! Och juste, det här är vårt vardagsrum och en skymt av köket. 6 In hos festivalfolket och plocka gratisbiljetter tack vare Daniels kompis i bandet Fucked Up. Först ut är the Wytches som är super! paul Där hittar vi Paul och hans vänner! 7 Och det är inte alls natt, punkare gillar tydligen bara mörka lokaler. Och eftersom att Visions festival är en stadsfestival så ingår därför tre olika lokaler där spelningarna pågår. Den förra var Netil House och nu skulle vi till Oval Space. 89 Nerför kanalen, under bron och till gasstationen. 14 Där chillar vi på en av terasserna som är hur fin som helst, medan Paul och hans vänner ser Public Service Broadcasting. dd Daniel beställer öl men ser att Kirsten jobbar där så hon kirrar gratis dricka till oss! Jag blir så exalterad att Daniel blir överexponerad. 1211 Såhär ser jag ut för jag är superglad. 15 Klockan blir typ fem och terassen helt full. 13 Daniel igen. 1617 Dags att gå in och se the Soft Moon med resten av killarna. 2118 Där är det drag och hårda grabbar. 19 Och ett bra gig. 24 Slut och vi går ut och hänger på ytterligare en terass. 2526 Där har vi vansinnigt roligt med dessa folk. Pauls skägg är för övrigt inte att leka med. Hans flickvän vill att han sparar ut minst femton cm till! 23 Vissa känner punken i luften och jag dricker ur en okänd irländares fickplunta fylld med hederlig whisky. Överallt öl och denim och tatueringar och skägg. 27 Fort in igen för nu ska Micachu & Tirzah spela. Ok, FET GIRL CRUSH! Dom är så coola och begåvade och anspelar inte på något förutom deras feta musik och visuals. Det är kick ass-coolt och respeltingivande. Vill ha dom som vänner och lyssnar sen på den här låten resten av veckan. 28 Hungriga ger vi oss ut på jakt efter billig mat. Daniel föreslår kinesiskt från stället vid namn Joy Po. Kanske världens sämsta idé och vi båda säger ja, beställer hemska nudlar från en otrevlig kinesiska som vi äter på stentrappan i gränden bakom. 30 Uppe på Netil House är det full fest och såhär fint. 34 Där hittar vi lite mer folk. 29 Som istället väljer att äta god snabbmat och skrattar åt Joy Po. 31 Vi sitter där och dricker ölburk efter ölburk medan solen går ner. 3233 Konstigaste och himla roliga Paul. 35 Det blir kolsvart och någon okänd tjej ber att få ta ett foto på mig och Daniel med utsikt över hela London. 37 Därefter går vi ner in i spellokalen igen för nu är det dags för lite hard core screamo med Fucked Up. Och lyssna här, Daniel lyfter upp mig och KASTAR MIG in i folkhavet varav alla fångar upp mig och så CROWD SURFAR JAG GENOM HELA FOLKHAVET EN HEL LÅT! Kände mig som den coolaste ungdomen i en fet revolution typ. Så himla bäst jag dör. Min pojkvän vet vad jag vill alltså. 38 Svettiga och i extas småspringer vi tillbaka till the Oval Space för att hinna se !!! (Chk Chk Chk) som jag aldrig hört förut men wow. 41 Nic Offer dansar som en galning och publiken är helt tokiga, skriker, hoppar, trängs och försöker nå fram. 40 Jag vänder mig till Daniel flera gånger och säger herregud det här är så häftigt jag kan inte förstå han är så bra omg. Så helt plötsligt försvinner han och alla undrar vart han är. 39 Så plötsligt precis bredvid oss på baren dyker han upp i bara kalsonger och slänger med kroppen så att publiken går sönder av upphetsning. Alla vill va honom, ha honom. Jagger, akta dig. typ. 42 Så tar festivalen slut och alla droppar av värme och utmattning och extas. 43 Utanför Netil House stannar vi och pratar igenom fenomenet. Så tränger jag, Daniel och Paul in oss i fotoautomaten. 4445 Vi hinner slita tag en snabbis i Ben Cook, Daniels vän från Kanada som spelar i Fucked Up, som fixade biljetterna till oss. Även han var imponerad över mig som crowd surfade till deras gig. 4850 När han måste hoppa in i turnébussen för att dra vidare till nästa gig så vandrar hela stora gänget vidare genom tågvalven. 46 Raka vägen till Visions efterfest och sedan till London Fields Pub. Allt är smockfullt och trångt av punkflickor och andra festivalare. 47 Luften är fortfarande stekhet och supersomrig och vi dricker iskalla pints som är immiga av kondens. Paul säger att Daniel har gjort jävligt bra som virat in mig och han tycker att fan vilket bra par vi är. Och sånt borde ju inte betyda något men ändå blir jag ju så himla glad när ens pojkväns polare tycker att man är helt ok ändå. 5556 Klockan sent stänger allt och jag och Daniel kan knappt gå eftersom att benen är så hopplöst trötta efter allt slängande till så bra musik. Vi vandrar långsamt långsamt genom Broadway Market och förbi ungdomsgäng som dricker öl i London Fields och hem till vårt hus och somnar bums helt nära fast luften är så svettig.

 

Linn

 

English: Started up a wicked Saturday with brunch at the new Bill’s in hoxton square. It was sunny and hot and just a brilliant summer day so we cracked open the first cans by one pm already. Not that you would need an occasion but it was actually the day of Visions Festival. It was therefore packed with messy gigs and boys in punk t-shirts and beards. We had bad Chinese, moshpited and I even crowd surfed.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry