Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GREASY BURGERS

PILAPRAT SEABRIGHT ARMS Fredag och jag möter upp Daniel direkt när jobbet är slut och vi går direkt ut och dricker öl i Farringdon. Flera stycken. Så många att middag glöms bort och vi är lulliga redan klockan sju på kvällen. Efter flera pubar hamnar vi precis bredvid vårt hem på the Seabright Arms. Daniel ser ledsen ut… EL CHAPPO Så jag beställer universums godaste burgare: El Chappo. Med bacon, spenat, jalapenos och aioli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Den försvinner i ett nafs och vi är lika chockade igen över hur GOD den är. Så vi dricker mer pint och så beställer jag ännu en till burgare. DP SBRGHT RMS Och då är han glad. Och vi går hem för att förfesta ihop, men jag blir panikledsen och gråter hela hela kvällen. Tur att jag har Daniel som tröstar och sover helt nära och stryker över håret och håller om när allt känns så jävla skit fast det egentligen borde vara så bra.   Linn English: Friday pub crawl with my best boy Daniel. Ended up at the Seabright Arms for lots of pints and two of the best burgers in the whole universe! Jesus, they are just a little piece of heaven. At home I broke down and just cried forever. Everything just felt so heavy and sad and I couldn’t breathe. Luckily I had Daniel to hold me and help me survive.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Linn, en så fantastisk blogg! Har nu bott i east London fram och tillbaka sedan smutsiga 19 år (4 år går så snabbt) och upptäckte din blogg för ett halvår sedan. Tack för det. Vandrar gator upp och ner och blir kär i en ny engelsk pojke med gitarr varje dag och det har varit fint att läsa om dina äventyr och framförallt att du har bekräftat att det verkligen går att älska en stad så mycket som jag älskar London. TACK för det.

    Fanny 2013-09-04 23:09:14
    Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding