Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SKATER SUNDAY

SK8 Vaknar upp med bakfyllan från hell. Smäller i oss frukost, inreder lägenheten och undrar vad sjutton mer som man kan göra när man är bakis och inte ens har internet. Så vi tar ut skateboarden i söndagssolen. SK8TER BOISK8TER Önskar att det var jag som var en tuff skater gurl men det är Daniel. SK8ER BOI Jag föreslår att vi drar till Broadway Market och hyr film. Vägen dit är himla fin. SK8 FLIP Daniel <3 Vi hyr någon rulle med Mads Mikkelsen som heter the Hunt, se den, helt ok! Samtidigt som vi handlar delikatesser från franska La Bouche smsar Frida och säger kom på picnic i London Fields. FRIDA LOVISA Och vi var ju i princip där så vi gick till två trötta efterfesttjejer. LOVISA RANTA LONDON FIELDS Lovisa var inte glad. ELINAELINA LOVISA Elina kom förbi också, och var också rätt trött. PIONER Vi sa hejdå och gick till Columbia Flower Market och köpte kanske min nya favoritblomma pioner. HUNDRA KILA BLOMMOR FÖR £5! CANROBERT STREET Sen inredde vi vardagsrummet med blommor och foton och tavlor och beställde kinamat. Chinese Och där var bakfyllan helt botad. Sen somnade vi nästan framför vår hyrda film, precis som par på 90-talet eller något.   Linn   English: Sunday without internet and me and Daniel went skating around Hackney. Well, Daniel skated and I smoked. We went to rent a film and then met up with my hungover friends in London Fields before buying the biggest bouquet of pionees for a fiver. The only thing missing was Chinese dumplings, so we ordered that and decorated the flat and the day was complete.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Kjære Linn, jeg må bare si hvor utrolig glad bloggen din gjør meg, jeg kan bla bakover i arkivet i evigheter og aldri bli lei. Du skriver så bra og morsomt (synes særlig det var gøy at du sa filmen med Mads Mikkelsen var ”helt ok, se den!” – lol) og du virker helt kick-ass. Hvis du kommer til Paris noen gang vil jeg gjerne møte deg! Klem fra number 1 fan <333

    Anja 2013-10-31 18:52:45
    Svara
  • Den där pion-buketten är helt brutalt magiskt fantastisk !

    Karin Wahlberg 2013-09-01 13:08:55
    Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding