Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

THE ALBION, PAKISTANI & £3.50 CINEMA

32 Dag 3 och efter att ha börjat med ännu en megafrukost på Café 338 så vandrade vi ner igenom Columbia Flower Market och till Redchurch Street. Mest för att checka my hood ni vet. 34 Pappa. 353637 Jag och mina småsystrar. 38 Vi tog hissen upp till the Boundary Rooftop för att dricka iskaffe. Däruppe var det fem miljoner grader och vi grillades så vi åkte ner igen. Hissbild, herregud. 44 Satte oss istället på the Albion på nedervåningen. 39 Moa. 4041 Saga. 43 Pappa. Efter iskaffe drog vi genom hela Shoreditch. Jag visade var jag bodde med alla råttor som åt våra underkläder, vi vandrade ner för Brick Lane och köpte skinnjackor för £50. 45 Gick till Spitalfield’s Market för att visa Daniels lägenhet och bläddra igenom marknaden. Trötta satte vi oss för att äta ost och dricka vin. 464748 Färdigdruckna gick vi förbi min, lisas och olivias gamla lägenhet i Whitechapel och sen tvärt över gatan och in i smågränder och framme! 49 Vi skulle nämligen till den världsberömda pakistanska restaurangen Tayyabs. Där är allt starkt och sammetsklätt och du har fyra kypare per bord och det är alltid alltid fullsatt. Det fick alla tummar upp av hela familjen! Då var klockan runt sju så vi gick till Genesis Cinema som bara kostar £3,50 på onsdagar. Såg Now You See Me och sen vandrade vi hem i en stekhet natt, drack te ihop i vardagsrummet och totaldäckade sen.   Linn   English: Third day with my family visiting and we spent it cruising around Shoreditch and showing them my previous flats (where the rats ate my underwear, where I lived with Lisa & Olivia and finally Daniel’s old flat). We also went down Brick Lane, buying leather jackets for £50 before rummaging through Spitalfield’s Market. Finished off the day with Pakistani food at Tayyabs and cinema for £3,50 at Genesis in Stepney Green. Brilliant day with my brilliant little family.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag älskar älskar älskar att läsa allt du skriver för du lever ett så drömskt liv! Att bo i London står på min bucket list. En dag så….

    NAstasja 2013-08-24 15:28:54 http://nastasja.blogg.se
    Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind