Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SWEDEN, DAY 4 & 5

image (3) Vaknar upp tätt i en minisäng i friggeboden med de färgglada 70-talsgardinerna mormor har sytt. Fick redan på två nätter senare att den var en utdragbar dubbelsäng, men det är ju mysigt att sova svintätt? 25 Uppe i vår sommarstuga i Ratu på Norrlandskusten flyter dagarna bara ihop så man håller inte koll på vad som händer vilken dag. Det finns inget internet och inte ens täckning på mobilen. Tvn har bara skogskanalerna och vi underhåller oss med allt annat som sommaren har att erbjuda. 26 Som att plocka en liter stora blåbär innan frukost och häva i sig bara massvis med svenska råvaror och BRYGGKAFFE med lilla familjen! <3 Daniel var oerhört imponerad och som den nordamerikanska citypojke han är tyckte han att det var helt sjukt att det växte blåbär överallt och att de även gick att äta. 1312 Annars var vädret ganska halvskit, men vi gick ner till bryggan och badade ändå. 16grader i både luft och vatten ungefär haha. 14 Här är vår sommarstuga! Med strandtomt och flaggstång i mitten av skogen. 32 Ibland kom solen fram och vi lyssnade på sommarprataren, spelade tetris och fikade minst varannan timme. 31 Min fina morfar som är så modig och duktig och har lärt sig engelska i vuxen ålder fast han inte ens fick gå gymnasiet utan skickades till militären som 14-åring för att försörja familjen. <3 Han berättade massor av historier på engelska för Daniel, fast ibland glömde han bort och tog hälften på svenska istället. 35 Lata dagar. Timmar bara passerade fyllda av ingenting förutom att dricka kaffe, prata med familjen, läsa engelska magasin vi tagit med och utmana varandra på brädspel. 8 Efter middagen går allihop ut till båten. Här min vackra mamma. 1 Pappa i sommarstugeoutfit. 2b3 För här ska det fiskas. IMG_01214 Lillasyster Saga, tuffast i världen och en äkta slagskämpe. 7 Vi kastar med spö, lägger ut mjärden (fiskburar) och ror runt i vår vik. 5 När det börjar mörkna så skjutsar pappa tillbaka oss in i land och drar sedan ut själv för att fiska för det kan han göra förevigt. 6 Vi går tillbaka in i stugan, ser på Allsång på Skansen som jag löpande översätter, så dricker vi mer kaffe och äter smågodis. Solen den går aldrig helt ner här uppe inte, och Daniel tar foton på den ljusa midnattshimlen för att visa sina föräldrar innan vi borstar tänderna barfota i blåbärsriset och hånglar i de mjuka lakanen med de vansinniga mönstrena på. Linn   English: We then spent the following four days up in my family´s summer house by the coast up north. It’s quiet and beautiful without internet or even connection on our phones. Instead we picked blueberries for breakfast, went fishing and swimming and just enjoyed the Swedish summer days as well as the bright nights with my family.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Haha vita tjock tröjan som bärs av både mig dig och mamma! Haha syns här 😉

  Moa 2013-08-14 07:20:26
  Svara
 • Hey! Jag drar till London på torsdag och undrar om du vill tipsa om några nice uteställen?! Inte för dyrt ba! Puss

  Nora Curtis 2013-08-13 11:31:55
  Svara
  • Svar på Nora Curtiss kommentar.

   Nora Curtis: fett! The Old Blue Last på fredag kommer vara fett. Annars Catch på kingsland rd, birthday i dalston, the shacklewell arms också i dalston och the lock tavern i camden! Ha så roligt!

   linnwiberg 2013-08-14 11:42:34
   Svara
 • nä, vad fint och typiskt sommarsvenskt <3 plus: du och din familj är SÅ himla lika!

  alexandra 2013-08-13 11:05:09 http://rainbowtrout.blogg.se
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind