Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SUMMER SUNDAY

338 Söndag morgon och Daniel har jobbat hela helgen på en pitch. Inte ett enda glas vin på vår nya terass eller lång frukost i sängen eller grillning på gräsmattor. 27grader och han har bara jobbat. Så är det söndag och han har fått dagen ledig så vi går till billiga och brilljanta Café 338 för att fira. 338 brunch Det är stekhett och vi har turen att få platserna utomhus och i skuggan. Vi beställer färskpressad juice och omeletter som är kolossala. Klockan är innan tio och vi är klara, sitter ändå kvar och planerar dagen, känner solen på ögonlocken och så ringer telefonen. Daniel måste jobba idag ändå. Så himla trist. sebsab Vi säger hejdå och ses kanske om någon timme? Sebastian smsar mig lägligt och frågar om vi inte ska hänga i parken. Absolut tycker jag och jag cyklar barbent till London Fields, köper vattenmelon och cider och slår oss ner i hipster square. Massa timmar seglar förbi och vi pratar tatueringar, genus, karriär och massa annat bra! Knasigt vilken fin kille det här. Sebs garden Den andra Sebastian bjuder in på trädgårdsfest i haggerston för att se finalen i wimbledon. Jag skjutsar seb på pakethållaren till butiken och vi handlar grillmaterial och massa mer dricka. Knackar på där rosorna blommar som mest och möts av det här. Alltså fina fina sommaren. Linn Slår oss ner i gräset bland massa andra rödflammiga människor, både av sol och cider. I bakgrunder hörs ljudet av sommaren blandat med tennis på det utburna tvn och Murrays kamp om att vinna wimbledon. grill 15:30 dags att grilla lax. Och kyckling och revbensspjäll. På med massor av potatissallad! seb Sebastian. garden seb Med fulla tallrikar och ännu fler ciderflaskor satte vi oss i skuggan av trädet med alla andra och tittade på wimbledon-finalen. Solen reflekterades i tvrutan så att vi nästan inte så någonting. Fast så sitter man där i värmen på en gräsmatta med Disclosure och annan bra musik i bakgrunden med grillmat och vänner, och att det då är för ljust för tvn känns som ett ganska fint problem. wimbledon Murray vann då tillslut och Storbritannien var i extas då de inte vunnit wimbledon på 77år. Att då en kvinna vann på 70-talet räknas tydligen inte ens. vdkTimothygrillgardenvdk2sebsabsablwdaniel pskymning

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh, ser så härligt ut. Flyttar till London med en vän i början av september för att prova på livet där, och måste säga att du och din blogg har varit mycket inspirerande!

  Åsa 2013-07-26 19:38:05 http://asakristina.blogspot.se
  Svara
 • alltså wäääää blir så fruktansvärt avundsjuk snart kommer jag och våldgästar haha + har alltid velat bo i sånt där radhus wahhh drömmen

  Alice 2013-07-26 13:47:42 http://wanderer.blogg.se
  Svara
 • Hur avundsjuk blir inte jag när jag läser dina magiska inlägg om ditt liv i London. 30e september blir London mitt hem också tack vare stor inspiration från dig och din underbara blogg. Tack Linn!

  Hanna 2013-07-23 20:03:28
  Svara
 • I dagarna har längtan efter flytt till London (eller Brighton) växt sig starkare när jag slavar på bageriet. Bilder som dessa och beskrivande text håller inte direkt längtan tillbaka. Vackert. På alla sätt.

  Amanda 2013-07-21 19:07:51 http://ordbruden.bloggplatsen.se
  Svara
 • men nä lägg av vad gött det där ser ut!

  agnes 2013-07-18 14:36:00 http://agneswrotethis.devote.se
  Svara
 • Linn, vad hände med alla boysen som du och oliva bodde med. alltså typ alex och taylor (???) visst flyttade den ena någonstans men hur kommer det sig att man aldrig hör om den andra eller om dem längre? (givetvis behöver du inte berätta, kanske är personligt osv. men en är ju lite nyfiken.)

  emma 2013-07-17 19:24:44 http://ahoigang.blogspot.se
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind