Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

EAST SIDE TATTOO

mUNCH MUNCHCAMCAM Lördag morgon och det är skållhett ute. Jag langar webcamfoton och går sedan ut i ett vibrerande varmt Bethnal Green för att möta upp Camilla och Amanda som sitter på det billigaste lilla brittcafet och försöker bedöva en hemsk bakfylla. Vi dricker snuskiga iskaffen och dessikerar fredagsnatten och hur man bäst får ligga. Camilla klagar på att hon inte vet vad hon ska göra denna eftermiddag (lyxproblem) och jag säger: – Men ska du inte bara tatuera dig då? Och hon säger ja, men gud det gör vi! studio Och vi går till East Side Tattoo vid Brick Lane. Tatttatu En mager skatekille med polisongskägg och östeuropeisk brytning tar emot oss och säger att han kan tatuera Camilla om han bara får ta en cigg först. Sweet! Vi visar vad hon vill ha, hur det ska se ut och vart det ska sitta. Bråkar en hel det och jag vägrar ge mig förrän Camilla får sin väg. Skärp dig, det är hennes kropp! Så skrivs det ut och vi får gå in i hans rum. CoordinatesEast side Det är kvavt men en liten fläkt försöker andas kalluft på oss. Jag spelar hårdrock till ljudet av tatueringsnålen som torterar huden på Camilla. Han låtsas veta något om musik och försöker sätta mig på plats för en tjej som jag kan inte veta något om sånt. Men jag utmanar honom med nya band och gammalt från 70-talet och han visar sig inte ha någon aning om ett skit. Och jag är nöjd! Och han är dryg och raggar? Och Camilla, hon har ont. Klar Tjugo minuter senare är det klart! Camille tattoo Det är koordinaterna för London, som jag egentligen tänkt tatuera in. Hon tyckte att fan det var en fin idé och undrade om hon fick ta den? Såklart! Långsamma sommardagar resulterar i spontantatueringar. Vi går Bethnal Green Rd upp, grillandes, och hem till mig för att låna en klänning. På kvällen dricker jag två flaskor jordgubbsvin ensam i mitt rum till dunderhög rock och vidöppna fönster innan jag cyklar upp till Shacklewell Arms för att möta annat ungt folk och bli sommarfull. När jag svajjigt cyklar hem så blåser bara varma vindar i mitt hår.   Linn English: Saturday and I meet up with Camilla. In a state of hangovers and lazy summer boredom I convince her to go get a tattoo. And so she does. A couple of hours, and some heated fights with the tattoo artist, later she has the coordinates of London tattooed on her back. I spend the rest of the night drinking two bottles of strawberry wine in my room, blasting rock music through my open windows. I drunkenly bike to Dalston and only warm winds tangle my hair this night.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Åh, så himla fin tatuering! Var hittade ni dem koordinaterna? Så himla jobbigt att det står olika lite överallt när man söker på nätet :/ Tacksam för svar!

  Gime 2013-08-21 12:33:55
  Svara
 • vilket fint inlägg.

  alexandra 2013-07-15 13:12:47 http://rainbowtrout.blogg.se
  Svara
 • vilket jävla awesome och fint inläggshelvete.

  manda da manda 2013-07-14 16:42:49 http://mandadamanda.blogspot.com
  Svara
 • Om du skriver en bok någon dag vill jag köpa den, för så som du berättar historier… helt otroligt bra! Och tatueringen är riktigt frän!

  Nastasja 2013-07-14 13:38:34 http://nastasjathor@gmail.com
  Svara
 • FANTASTISKT

  L 2013-07-12 18:51:43
  Svara
 • Du är en alldeles enastående historieberättare! Tatueringen blev ju hur fin som helst!

  Frida 2013-07-12 05:24:07 http://dezdemonas.blogspot.com
  Svara
 • fan vad fint.

  moa 2013-07-11 19:58:01
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind