Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GALLERY THURSDAYS

MONEY ON MY OYSTER I torsdags var det skållhett ute och dessutom 1st Thursday vilket betyder att första torsdagen varje månad så har alla gallerier öppningar för nya utställningar och serverar gratis alkohol! Jag mötte upp med de här två babesen i Haggerston för att gå på MONEY ON MY OYSTER av Nina Manandhar på Fountain of Youth. MOMOLiking what you drink is happiness Det serverades coconut water i grafiska burkar, rompunch i plastglas och så vin som man skulle dricka med sugrör. Linn Frida M Jag och Frida. Ps hade ingen tröja eller jacka på hela natten! FOUNTAIN OF YOUTH Det kokade inomhus så vi gick ut på trottoaren och satt med alla andra och grillades och blev alkoholyra. Frida Meinking <3 Eternal Youth Fridas fina vän Emelie som också bodde i London en gång. Ps på råsommarkänslan! Min nya vän Sebastian anslöt och vi satt där tills drickan tog slut och tjejerna drog hem för att lämna shoppning. Jag och Sebastian vandrade ner till Redchurch Street och hängde med hans hipsterkollegor och drack öl, tittade på ännu fler utställningar och vandrade sen upp till Broadway Market. Cat & Mutton Då började det mörkna och vi drack pints på Cat & Mutton med tjejerna. Lovisa och hennes syster Theresa kom också förbi. Theresa Seb Theresa och Sebastian när vi spenderade kanske en halvtimme med att diskutera diverse fantasyböcker/filmer och kostymera till Game of Thrones och annat nördigt. Planerar nu att lajva i London Fields. Linn Frida M 2 Efter en stund när allt var extra kul fyllde vi kassar med öl på off license i hörnet och ringde på hos Jennifer och Kristina. Alice Där var det fullproppat med folk. Lovisa Ranta Broadway Market Så vi klättrade ut på deras lilla tak och drack öl, rökte cigaretter, pratade kärlek och ungdom i några timmar. Jag fick berätta hela historien om hur jag och Daniel träffades hela två gånger och alla blev hemskt berusade. När natten var som mörkast sa jag hejdå till alla och cyklade några få minuter hem till mitt nya hus, tassade in på knarrande träplankor och kröp ner under täcket där Daniel redan låg. Det är så fint med torsdagsnätter som blir så oväntat långa.     Linn   English: First Thursday of every month all galleries in East London have openings with free alcohol and great art. I went straight from work to meet up with a few friends and get drunk, forget to have dinner, walk through half of Hackney and end up at a house party with a lovely balcony. It was hot and wet and late and a lovely Thursday.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • asså fint ditt linne är = många tummar upp. sen kan jag inte skicka iväg kommentaren innan jag nämnt att det är fint på någe vis att se dig på bild bredvid frida för sen jag såg henne första gången i lovisas blogg så har jag tänkt att hon påminner om/är lite lik DIN olivia!!!!

  emma 2013-07-08 15:05:43 http://ahoigang.blogspot.com
  Svara
 • HIMLA FINT INLÄGG.

  L 2013-07-07 22:52:04
  Svara
 • Coconut water ”från” Berlin, if I’m not mistaken? http://michelbergermonkey.com/fountainofyouth/ På Hotellbaren Honolulu gör de helvetiskt goa drinkar med just en touch av kokos. TO DIE FOR! +mysigt ställe, med massvis av bokhyller, neon och snygga bartendrar.

  Majken 2013-07-07 12:43:57 http://majabt.blogspot.se/
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind