Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GIRL POWER

Jag tänkte tipsa om lite bra tjejpepp: Behind the scenes för Robyn ft. Snoop Doggs nya video där de utforskar genus och könsroller som får en att tänka till samtidigt som allt är allmänt awesome. tjejsamlattjejsamlat2 Appen Tjejsamlat som är ett gensvar på att all populärkultur, som resten av samhället, är mansdominerat och där kvinnor inte får ta plats förutom som objekt. Här är en app som låter kvinnor ha huvudrollen och tipsar om filmer med starka kvinnliga karaktärer, girl power-artiklar, hur man bekämpar sexism eller bara vanligt som böcker, serier, podcasts osv men av TJEJER för en gångs skull! Läs, se, lyssna och lär om och av svinbra kvinnor. GRRRLS CREW Facebookgruppen GRRRLS CREW är en feministisk grupp för tjejer. En gemenskap och en plattform för diskussion och samtal för de som inte är lyckligt lottade att ha kvinnor i sin omgivining att prata om genus/feminism/sexism med. Massa bra tips och artiklar och frågor! Begränsade platser så skynda skynda. GIRL GAZE (5)GIRL GAZE (2)GIRL GAZE (3)GIRL GAZE (4) Första upplagan av nya tidningen Girl Gaze av begåvade Arvida Byström. Porr för tjejer, eller bara en tiding som visar nakna unga män och denna är dedikerad till webcamkulturen. Liten, billig och brilliant.   Har ni något Girl Power pepp?   Linn   English: Some links to brilliant women and their initiatives, as we live in a patriarchy and we need to fight that. Plus girls make just wicked stuff which seem to go unnoticed.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ser att det är Marcus som är med i robyn klippet, haha fett. Miss you!

    Olivia 2013-07-06 14:39:33
    Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind