Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

THE GRAPHIC ART OF THE HARRY POTTER FILMS

Skyltfönster Förra veckan när London var klassiskt satans blött igen som det tydligen är hela somrarna här. Då promenerade jag 45min till Goodge Street för att gå på the Coningsby Gallery där all grafisk design från Harry Potter-filmerna ställdes ut! Min våtaste dröm: Harry Potter och grafisk design i en oförglömlig harmoni, yum! wanted Med soundtracket i mina headphones (japp, jag är lam so what) så spatserade jag omkring och studerade allt som man skymtat i de olika scenerna. Under the stairs Daniel Stenberg och hans awesome vän Sebastian anslöt och vi svimmade lite inombords åt allt bra. Daniel Stenberg Då allt var till salu så drömde vi oss bort och kollade priser, som tyvärr låg runt £350-700 per inramat print. Men alltså orginalprint med begränsad upplaga på 250? Snälla ge mig. PROCLAMATION Den här ville jag ha mest av allt. £199 utan ram och det var sådär farligt inom räckhåll. Insåg däremot att jag måste betala hyra/spara till en ny laptop då jag inte äger någon så den fick hänga kvar. Både Seb och Daniel köpte varsitt print däremot och jag var åskmolnsmörk av avundsjuka. Men fint med lite harry potter i ett regnigt London ändå. Stod sen plaskblöt i kanske en halvtimme och väntade på en dubbeldäckare som aldrig kom. Tänkte att om någon vill vara snäll mot mig så kan man köpa printen till mig på theprintorium.com   Linn English: Went to the Coningsby Gallery last week to see the graphic prints of the Harry Potter films. It was heaven as graphic design and Harry Potter is my wettest dream. Visit theprintorium.com if you too want to order the original limited edition prints for me.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind