Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

CANROBERT STREET / ATT FLYTTA IHOP

Mr DP i nya rummet Nu har det hänt. Det här mina vänner, är min nya roomie! Japp, det är sant, jag som aldrig skulle ha pojkvän har nu alltså t.o.m. flyttat ihop med en. Och det är helt sjukt i huvudet men jag har aldrig haft roligare någonsin. WindowsGarderober Ett rum med två gigantiska fönster, uråldriga trägolv som knarrar, tre dubbeldörrade garderober och ett eget badrum. Den ligger i ett town house med en liten trädgård, en takterass, en diskmaskin(!), en öppen spis, ett tomt loft och tre flatmates som bjöd oss på trerätters hemlagad och litervis med vin för att fira att just vi flyttat in. Gatan är full med bara gamla engelska tegelbyggnader inklämt mellan Bethnal Green och Columbia Flower Market och Broadway Market. tegelTerrass och pizza Igårkväll var vår första riktiga dag i lägenheten efter att ha flyttat in i söndags då vi spenderade dagen med att packa upp allt och lyssna igenom alla vinyler vi äger. Efter jobbet igår gick vi alltså till den italienska restaurangen på Broadway Market för att köpa pizzor som vi åt på vår terrass! Det var fan så bra det kan bli ändå, det här oväntade livet och jag är mer än euforiskt jävla glad, för att han vill bo med mig och jag med honom.     Linn English: This sunday me and my boyfriend Daniel were insane enough to move in together in a crazy good flat between Broadway Market and Bethnal Green. Our room has these massive windows, an en-suite and three insane double doored wardrobes. It’s within a town house with a roof terrace, a garden, a dishwasher, creaky wooden floors, a loft and three wicked flatmates who cooked a massive meal for us before they got us drunk on the Sunday. Last night me and Daniel celebrated with pizza on our terrace. It’s crazy, that I always said I never wanted a boyfriend, and now I’m actually moving in with him, but oh dear fucking hell I’m having lots of fun.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind