Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BY DANIEL

LWDPJag avslutar den här oändliga Q&A med en himla populär fråga: Daniel, how would you describe Linn? I always find it difficult to describe people. You know exactly what they’re like (especially when that person is someone you spend almost every day with) but it’s only when you’re asked the question that you have to properly think about it and put it into words. So, here’s my first real attempt at describing my girlfriend, Linn. I don’t know if everyone that knows her will agree with what I write next but it’s definitely the image that I have in my head and I wouldn’t change it for anything.   When I started to spend time with Linn one of the first things I noticed is that she genuinely gets to know people without judging them at all. She seems completely open to meeting different kinds of people. She doesn’t care about what you look like, how you dress or where you’re from. That might sound weird but I think that when most of us meet people for the first time we’ve already developed an idea of who they are based on superficial things. We don’t really give people a chance. Linn, on the other hand, doesn’t seem to think about that at all. She just sees every encounter as an opportunity to discover something or someone new. Maybe that’s why she’s one of the most approachable people I’ve ever met. I don’t know how many times I’ve been out with her and witnessed complete strangers walk up to her and start a conversation. People just seem to like her as soon as they meet her. They want to instantly become friends and hang out the next day. She doesn’t always feel the same way but if she does get along with that person she’ll go with it.   That’s another thing that’s great about Linn, her spontaneity. She loves unexpected adventures and when she feels like going on one you can’t stop her. Everyone’s obviously invited to join her but if you’re not she won’t change her mind. She does what she wants when she wants. This has led to a few arguments between us but I think that most of us (including me) could learn to spend a bit more time doing things for ourselves without caring about what others want or think.   Linn’s fiercely independent. She doesn’t care about social norms or how things should be done. For example, the concept of relationship celebrations (i.e. Valentine’s day, one year anniversaries etc…) seem a bit silly to her. She wants to celebrate them (well, I think so) and enjoys it but it doesn’t matter if you do it on the exact day or not. Celebrating your one year anniversary a month late or early wouldn’t matter to her. It doesn’t have to be an extravagant celebration either. The only thing that’s important to her is to be with the person you’re meant to be celebrating with. Everything else is irrelevant. Linn is one of the very few people I know, if not the only person I know, for which the overused saying “It’s the thought that counts” actually seems to be true. She’ll never get caught up in the small and mostly unimportant details. This is probably why she is almost always having fun. She doesn’t let stuff get to her and finds happiness in the simplest things (i.e. going out for breakfast, balloons, rain, puppies, drinking on rooftops etc…) and this makes everyone around her a lot happier too.   Anyway, I could add to this mini-rant and talk about how incredibly intelligent Linn is and how she questions everything and will always express her opinion but I’m sure you already know that from reading her blog. These are the main things that stand out to me and make being her boyfriend feel special so I’ll just stop here.   Daniel

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • wow! For en fin tekst. Hvor lenge traff du Daniel før dere snakket om hva dere egentlig var? typ sammen? 🙂

  Kristina 2014-01-08 21:48:23
  Svara
 • contenders go your way through new york hoping to get enthusiasts to a polls-spun2

  louis vuitton portafogli 2013-08-28 08:47:39 http://www.mansunidestortosa.org/
  Svara
 • :’) <333333

  Danielle 2013-07-10 02:57:05 http://sombre--reptiles.blogspot.ca/
  Svara
 • Fan va fint att läsa detta!

  Rebecka 2013-07-01 20:12:37 http://mylta.tumblr.com/
  Svara
 • Linn! Uppdatera lite oftare så kommenterar folk!! Bloggen liksom *dör* när den uppdateras så sällan!!! Du är great!!!! 🙂

  Filippa 2013-07-01 18:09:45
  Svara
 • ÄLSKAR DETTA SÅ MYCKET

  Elin 2013-06-29 20:14:52
  Svara
 • Hej Linn! Jag planerar att flytta till London nu i augusti/september och har därför en fråga som jag inte vet svaret på. Hoppas det är okej att jag ställer den till dig! Jo, det här med abonnemang/kontantkort till mobilen. Hur gör man egentligen med det när man kommer ner, vad gjorde du? Ps, din blogg kommer alltid vara min favorit!

  Elin 2013-06-29 17:43:32
  Svara
 • För två dagar sen gjorde jag och min pojkvän slut, vi hade nio månader tillsammans. Våran kärlek var som när ” a tornado meets a volcano”, det var kaos hela tiden, han gjorde mig väldigt olycklig. Jag passarade även gränsen när jag inte orkade med, att jag inte brydde mig längre. Sen när vi båda kände på oss att det skulle ta slut, så träffades vi. Innan mötet hade jag tuffat till mig och tänkt ut vad jag ska säga, sen ser jag honom där i dörröpnningen och han gråter, vi kramar varandra och brister ut i gråt och alla känslor bara kommer på en gång. Vi går ner och sätter oss i en soffa, han flyttar sig närmare och håller om mig och sen börjar vi gråta. Jag älskar den här killen, mer än vad folk kan förstå, även fast jag var så olycklig att jag hade ont. Vi pratade och allt tog slut, sen följde han mig en bit hem. Vår sista avskedskram var på platsen där han kysste mig för första gången en kall vinterkväll. Jag vet inte varför, men jag lägger mig och vaknar upp med ett tomt hjärt,kanske gjorde all drama, alla tårar och smärtan att jag har känt mig levande under 9 månader? kanske gjorde han mig levande. Jag berättar den här historian för dig för att jag måste få ut den och för att du verkar ha ett sånt fint lyckligt förhållande, ta vara på honom och erat förhållande, kärleken är inte alltid magisk

  Linnea 2013-06-28 06:34:05
  Svara
 • åh så fint!!

  Emilia 2013-06-27 20:12:45 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Gahh – awesome! Just awesome!

  Amanda 2013-06-27 09:05:28 http://biancalagerlof.bloggplatsen.se
  Svara
 • Buääääh vad fint skrivet! Ni är så bra båda två!

  Frida 2013-06-27 06:32:13 http://dezdemonas.blogspot.com
  Svara
 • så himla fint (och du verkar så himla fin ju) kramar

  L 2013-06-26 22:35:20
  Svara
 • Men alltså så gulligt att jag orkar inte riktigt med. Helt klockrent hur han väljer att skriva någonting verkligt, om hur du verkligen verkligen är, istället för att säga ‘söt, snäll, trevlig, och cool’. Så sjukt fint att läsa.

  Jennifer 2013-06-26 18:49:53 http://isolatedyouth.blogg.se
  Svara
 • åhh. jag är kär i er kärlek.eller nått sånt om du förstår.

  linn 2013-06-26 18:07:05
  Svara
 • I love this post!

  Nastasja 2013-06-26 16:44:57 http://nastasja.blogg.se
  Svara
 • gos

  ebba 2013-06-26 15:07:36 http://kristalldansen.blogg.se
  Svara
 • men åh vilket fint inlägg!!!! (ville bara säga att jag läser varje varje inlägg slaviskt och har börjat planerat inför mitt år i london, så din blogg passar perfekt. dålig på att kommentera, men ska bli bättre!! all kärlek)

  elin 2013-06-26 15:01:31 http://ohlady.blo.gg
  Svara
 • åh puttinuttiiiiii

  frida 2013-06-26 13:26:53 http://champselysees.webblogg.se
  Svara
 • Fint!!!

  natalie 2013-06-26 10:06:16
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind