Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

CYMBALS AT THE SEABRIGHT ARMS

Cymbals I torsdags tog Daniel mig bort till the Seabright Arms som ligger gömt i den minsta av gränder och har himmelska hamburgare men även suveräna gig. Han hade nämligen köpt biljetter för att se Cymbals när vi hade varit tillsammans ett år, och idag var det dags. Daniel på Cymbals Johnny och Ian och Costas och en hel hög med andra folk vi känner var också där. Vi drack öl och blev fulla och dansade till deras musik. Cymbals II Så fruktansvärt glad och sommarvänlig musik med massvis med olika instrument och popiga toner. Kan inte vänta tills hela deras nya album släpps den 22a juli! Sen vart det ju lite tråkigare att det var denna kväll som resulterade att jag vaknade upp när jag skulle boardat mitt plan till Stockholm men istället låg hemma i Daniels säng. 3timmar och £150 senare satt jag ändå där på planet och var sedan magsjuk prick hela semestern!     Linn   English: My boyfriend Daniel got us tickets to go see the ever so brilliant Cymbals at the Seabright Arms last week. It was so good it resulted in me missing my plane back to Sweden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Wibergs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind