Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ROOFTOPS / BYE BYE BABY

The Guardian Cafe BW Förrförra veckan sa jag adjö till min lägenhet och lyfte över säkert sjuttio kilo i omgångar hem till Daniels lägenhet som för tillfället är min sovplats. Hejdå vackra och vidriga lägenhet med tegelväggar och stora fönster men också råttor i tvättkorgar och i taken och i toaletten, kommer aldrig sakna dig. Det var svinjobbigt och svettigt att bära så vi tog en välförtjänt paus på tidningen the Guardians pop up-fik vid Shoreditch Highstreet. Guardian Linn BW Fina tapeter och gott kaffe och jag fick ju hänga med den roligaste personen jag vet så det var najs. Och nej jag menar inte mig själv även om jag är kul, utan Daniel. Collage 71 Brushfield St Så blev det helt plötsligt jävligt bråttom och vi skyndade hem, bytte om, köpte grillspett och drog iväg med bussen upp till Homerton i Hackney. Fest2 Där var det nämligen hejdå Hanna-fest. Igen. Ingen tackar väll nej till fest liksom, speciellt inte när det innefattar en takterass och grillning. Hanna på balkongen BWHanna Bergström2Hanna. Daniel hos HLDaniel. byebyehanna Vi var sena, men ändå bland de första där. Så vi fick lyxen att hinna prata igenom allt möjligt med brudarna innan massa andra slet i dom. Alice Elina Alice hade med sig Tesco’s (en mataffärs) egna vin som bara smakade jordgubbssaft och kändes megasomrigt. Lovisa Ranta IILovisa Ranta Lovisa. En av de få som faktiskt tänker stanna här i London med mig, och det tackar jag som fan för! homerton hanna3 Vi tände grillarna och spelade hög musik medan solen började försvinna. Tyvärr ingen som uppskattade min och Lovisas hiphop men det var bra så länge det varade. BalleDaniel Frida Daniel och Frida. Blirre Och så vart det mörkt och himla trångt med en kanske 25-30 pers som grillade marshmallows och korv, drack massa burkar öl och blev härligt lördagsfulla i Londonnatten som var varm och snäll. Lovisa blizxtBlixt Lov Dan Hängde i hörnet med Lovisa och Daniel i flera timmar och kom inte alls ihåg vad som var så förbannat kul att prata om men det var det. Byebye baby Klockan blev sent och folk trillade på varandra och sen ut i Dalston. Vi hängde på trappan och hånglade och tog sen bussen hem. Döbra natt med så bra människor att det är tokigt. Hoppas på oändligt många fler grillnätter på terasser. Hur härligt är det ändå inte att sommaren är här?   Linn   English: A couple of weeks ago I moved out of my lovely and disgusting old flat with its brick walls and great location as well as rats everywhere. So I’m currently crashing in my boyfriend Daniel’s flat and after moving all my stuff we took a break at the Guardian’s pop up café by Shoreditch Highstreet before heading up to Homerton in Hackney. There Hanna had her second leaving party on her and Lovisa´s roof terrace. We got the bbqs going and spent endless hours emptying cans of beer, listening to loud music and eating marshmallows. Oblivious of the day turning into night we drank Tesco’s strawberry wine, discussing the matters of youth and what not. The terrace was crammed with drunk hipster kids who tripped over one another out in the Dalston night. As the morning approached we took the double decker home to Liverpool Street once more, but it just felt like summer more than ever before.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • hej Linn!! jag ska till London snart och undrar över guldkornen? har följt din blogg lääänge och du hittar alltid de FETASTE ställena. är halvbritt men har släkten i norr så har inte sett så mycket av london:( ska bara vara där i några dagar men vill verkligen få ut det mesta. älskar pret (vem gör inte liksom) och ska även gå till breakfast club som du så ofta skriver om! har fått tips om att besöka primrose hill, är det fint? ifall du har lust och ork hade du kunnat säga några bra cafeer/lunchställen/restauranger/marknader? <3 älskar din blogg puss

  Elly 2013-06-19 16:00:10
  Svara
  • Svar på Ellys kommentar.

   Vad roligt att du drar till London! Primrose Hill är jättefint och det är fin utsikt över London. Jag hade också satsat på att gå och äta frukost på Bill´s i Soho, gått på Brick Lane på en söndag annars även marknaderna Portobello Rd, Broadway Market eller Camden Lock. Nu på sommaren är det ju extra kul att sitta på tak och det finns massa takterasser öppna. Vet inte hur gammal du är eller vem du åker med men jag skulle rekommendera the Boundary på Redchurch Street, Queen of Hoxton på Curtain Rd eller Netil House vid London Fields som alla är suveräna. Hippt med hamburgare nu så prova Byron Burger eller Meat Mission i Hoxton som är från himmelriket. Om du ska ut så gå till the Old Blue Last, Catch, the Lock Tavern eller Birthdays. Annars är det fint att vandra i Soho eller Shoreditch generellt med små butiker och fik och så. Hoppas du får det hur bra som helst! xx Linn

   linnwiberg 2013-06-21 13:08:44
   Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind