Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SURPRISE

Efter att ha överraskat Olivia med Afternoon Tea på the Wolseley var det dags att åka tillbaka till vår lägenhet i Shoreditch. Överraskning Vi gick in i en dödstyst hall som exploderade i ett SURPRISE!!! när Olivia steg in i vardagsrummet. Jag hade nämligen bjudit in en hel hög av folk hon lärt känna sen vi flyttade hit för en sista hejdåfest. Överraskning IIIÖverraskning French Place II Vi trängde ihop oss så gott det gick på de få överblivna möblerna och drack öl, lyssnade på musik och pratade. Det är få gånger jag sett Olivia rörd men det här smälte henne helt och hon stod mest i chock den första halvtimmen med röda kinder och sa gud det här är så fint, jag kan inte förstå att alla har kommit för min skull. Överraskning Elina Lovisa Elina och Lovisa. Överraskning IICecilio Cecilio. Överraskning French Place Slitna denna söndag efter Field Day men eftersom att måndagen var en band holiday så börjaed alla kvickna till så småning om. En två tre fyra timmar gick och folk droppade in och ut för att säga hejdå till världens bästa brud. Överraskning Linn Jag, hejhej. Överraskning IVÖverraskning snog Vid elva någon gång stod de flesta upp på soffor och golv och dansade till diverse musik. Vi beslutade att ta dubbeldäckaren upp till Hackney för en sista natt på London Fields Pub och the Dolphin. Det blev messy med många öl och snuskigt kvava dansgolv. Några köpte för starka kebabrullar i hörnet och blev nekade inträde senare medan andra stötte på gamla vänner i cigarettmöten utanför. Olivia tog än en gång Londonnatten med storm och blev den sista att kliva på nattbussen tillbaka hem, alldeles för sent och alldeles för berusade. Det blev ett avfirande värt den vilda gudinna hon är.     Linn

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag bara måste säga att jag älskar sättet du skriver på, beskriver. Hur du får allt det smutsiga och svarta att låta så fruktansvärt romantiskt och tilldragande. Jag är såld. Och på väg. Blir kvar två år i Sverige för jag har kommit in på drömutbildningen som tillåter mig genomgå förvandlingen från hobby- till utbildad fotograf. Sedan ska jag packa min kamera och några drömmar och flytta till din stad – åtminstone ditt land. Tillbringade två veckor i Brighton den här våren. Blev förälskad. I staden, känslan och i en jazzmusiker så när det blev outhärdligt en vecka efter hemkomst bokade jag en resa tillbaka. Till staden, till känslan, till honom. Jag vill det. Dansa vilt på smutsiga efterfester, ta svartvita fotografier och leva för den dagen i den staden och inte ständigt se framåt och vänta på att DET ska hända. Tack för läsningen.

    amanda 2013-06-16 09:50:00 http://biancalagerlof.bloggplatsen.se
    Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind