Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

AFTERNOON TEA

the Wolseley Söndag, två dagar innan Olivia skulle flytta ifrån mig och tillbaka till Stockholm så hade jag totalbokat henne för en heldag. Vädret var omtänksamt vackert och vi låg ute i parker hela förmiddagen, drack juicer från marknaden på Brick Lane och pratade igenom våra två år här. Vid tre blev det dags att ta dubbeldäckaren ner till centrala London och det pampiga the Wolseley. Olivia BW Jag skulle nämligen lyxa till det för min brud med en riktigt överdådig afternoon tea, som bör upplevas när man bott flera år i Storbrittanien. Det var så snorkigt och dyrt och vackert och fullständigt motsatsen mot våra vanliga häng i smutsiga öst. Kypare kallade oss Miss och serverade allt på silverfat, fyllde på vattenglasen och bugade innan de gav sig iväg. Te Så kom vårt torn i silver fyllt av bakelser, finger sandwiches och nybakta scones med hemgjord jordgubbssylt och clotted cream. afternoon tea Massa små himmelska bitar av diabetes och det var utsökt. The wolseley II Våra kypare fyllde på vår tekanna två gånger och vi bara slösade timmarna med att vara riktiga tjejkompisar, som är lätt att tappa bort när man också ska vara familj, rumskamrat, förälder, fru, ung och allt annat. Så skönt att bara kunna vara inget annat än bästa vänner i några timmar. Flera gånger blev min hals tjock av tanken på att hon snart inte skulle vara där längre men som äkta damer skötte vi oss. Kanske gick det så bra för att jag visste att det var lång långt ifrån slut på överraskningarna den dagen. Fast det får ni se i ett annat inlägg!   Linn Världens tips att gå hit till the Wolseley och ta en afternoon tea för det var värt varenda penny. Ps på att boka flera veckor innan för det är superpoppis!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind