Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FIELD DAY

Frukost Lördagen innan Olivia flydde staden så hade vi stora planer. Klockan halv elva möttes vi hos Daniel och startade med en megafrukost tätt följt av de första av många flaskor öl för dagen. OFDP Field day Därefter tog vi buss nr åtta hela vägen till Victoria Park där endagsfestivalen Field Day skulle äga rum. Vi var på den förra året och det var ungefär det bästa på sommaren komprimerat på tolv timmar. Den här gången var vi tidigt ute för jag ville se Charlie Boyer & the Voyers spela och de var först ut. Olivia Field Day Tyvärr kom vi exakt när de spelade sista ackordet på deras sista låt och jag blev skitbesviken. Men så köpte vi cider och satt i solen för att planera istället och allt kändes bra igen! Field Day Tim Tim och Seb kom kort därefter och vi gick och såg på det kanadesiska grunge/punk-bandet METZ. Helt sjukt, världens bästa spelning. Jordens mest ocoola kille stod längst fram och hoppade, slet i sina kläder, skrek, snurrade och hade ner saker så att svetten stänkte ut i publiken och var bara den tuffaste personen jag beskådat. En idol. Om man får vara ens en smula av honom kan man vara lycklig. Sverige pa Field Day Därefter drog vi för att se bästa CHVRCHES. Det var tydligen andra svenskar också, plus kanske resten av festivalen då det var lika packat som när Grimes spelade året innan. Dör vad bra. Gladaste elektroniska popen och perfekt sommarsoundtrack. Dog när the mother we share kom på. Tim Tim. Lovisa Field Day Sen efter att ha sett Feathers och varit besvikna då Palma Violets ställde in så lyckades vi äntligen sammanstråla med Lovisa, trots att allt mobilt nätverk låg nera pga överbelastning. Den tjejen alltså! Field Day karta Hon hade med sig Frida och Emil och vi röstade om vilka spelningar som skulle vinna vår tid. MR DP BW Drog direkt och såg Solange sen Kurt Vile sen King Krule. Field Day Family BW Så himla mycket ciderdrickande att man storknade. Trots att vi inte fått ha en torr solig sommardag alls detta år hade någon någonstans bestämt att vi kan väll ändå ge dem Field Day, så vi hade kanske årets finaste väder. Överallt sprang småberusade hipsters och chavs och festivalare runt och bara var glada. Noll bekymmer på Field Day. Jag köpte krabburgare och Jennifer och Stina kom förbi vårt lilla gäng där i gräset. Danielle Fucked upEfter att ha försökt smsa och ringa i timmar utan lycka så tappade vi bort folk och stötte ihop med andra konstant. Här hittade vi äntligen bästa himla bruden Danielle, i sin italienska rallyköraroutfit. Älskar det med Danielle, för man vet aldrig vem hon är utklädd till nästa gång. Texan cowgirl, rallyförare, punkare, gothare, poppare eller något helt annat. Danielle Fucked Up BWHemskt nog hade hon nu tillslut bokat en enkel tillbaka till Kanada med sin storebror som var på besök. En av de största förlusterna i år </3 Men vi beslutade att vara riktigt stökiga ihop en sista gång och moshade ordentligt med alla hardcore grabbar när Fucked Up spelade. Fick tusen blåmärken och slizade upp hela platån på mina nya skor, och det var det verkligen värt. Field Day Olivia Lovisa BW Efter att ha stött ihop med Frida, Hanna, Alice, Elina och massa fler så skyndade vi oss till en av de största scenerna för att se Disclosure och dansa sönder när White Noise spelades. Därefter blev det mer och mer cider och sen när mörkret lade sig och all neon istället belös folkmassorna kom TNGHT och världen kan ha stannat och skakat under de minuterna som Higher Ground kom på och vi slängde oss som vildar med alla de andra hundratals som dansade i extas. Det var sista bandet och ett värdigt avslut på fina Field Day. Tänkte ta en taxi till Dalston men efter att ha gått till tre olika taxikontor på tre olika ställen slutade det med att vi fick gå hela vägen på nästan en mil. Birthdays after Field DayBirthday Tim och FridaBirthdays TFS Där kryllade det av fint folk som Danielle och hennes bror och deras vän Ben från Fucked Up. Vi drack ännu mer öl med Seb och Tim och Frida och trängdes i rökrutan, viskade hemligheter, fällde tårar över de som skulle lämna oss och hade det förjävla fint. FLER FESTIVALER TACK! Kan inte bärga mig tills nästa år.     Linn

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Men hallå vi var ju på nästan exakt samma konserter?! Förutom att jag lämnade Palma Violets tidigt för jag tyckte de var ganska dåliga (har bara hört tjat om hur bra de är)…tur att det inte var Palma Violets utan Feathers (suck jag kan ingenting om världen). Det hade jag säkert fattat om jag hade haft ett uns koll eller stannat till slutet. Va bra, nu kan jag ju lyssna på Palma Violets och digga på riktigt!

  Mitt Hogwartsliv 2013-06-13 20:23:16 http://mitthogwartsliv.blogg.se
  Svara
 • Det här får mig att sakna Londonlivet så massivt!! Fantastiskt inlägg!

  Annelie 2013-06-11 15:06:32 http://liebeskoma.blogspot.se/
  Svara
 • alltså. allt du lägger upp ser ju så jävla häftigt och bra ut.

  manda da manda 2013-06-10 23:09:26 http://mandadamanda.blogspot.com
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Man
Niklas Berglind