Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

PARIS DAG III

Brunch i Paris Obarmhärtigt trötta vaknade vi upp i Paris på söndagen. Vi låg kvar länge i sängen, satte på musik genom högtalarna och blundade, slumrade, pratade och höll värmen under täcket. Tillslut var vi tvungna att vandra över trägolven och plocka ihop alla våra ägodelar en sista gång, diska tallrikar och vinglas och lägga nyckeln på köksbordet som Jean-Daniel sagt. Vi stängde porten och vandrade alla trästeg ut på Paris gator och hela vägen till Marais igen. Vi skulle nämligen på Rose Backery och äta brunch. Helt organiskt i en avlång, smal lokal med brödugnen arbetandes bredvid borden, tegelväggar och organiska produkter i fina paket längs med disken. Man köar länge och delar bord med fransoser om man bara är två. Pannkakor i Paris Jag beställde superfluffiga amerikanska pannkakor med säsongens frukt och lönnsirap. ÅSSÅ KAFFE PÅ DET. Frukost i Paris2 Daniel som åt någon frukostmuffin med äggröra. Satt där ett bra tag och bara luktade på alla bakverk och åt åt åt. Supermätta drog vi ut en sista gång och köpte getost och mögelost från de små ostbutikerna längs gatan. Gare du Nord Efter någon timme hade vi vandrat hela vägen tillbaka till Gare du Nord där vi skulle ta tåget tillbaka. Fotoautomat Vi köpte kaffe och hånglade i fotoautomaten i väntan på avgång. Sen sov vi hela vägen tillbaka till London och fick vandra med sovavtryck i ansiktet. Semestrar känns verkligen alltid så oändliga, fast de egentligen inte är längre än vanliga helger. Och föresten borde alla få åka till Paris och hångla en hel helg med en så bra kille/tjej/bästa vän som Daniel.     Linn

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åker till London imorn för min systers student sen på söndag tar vi tåget till paris = massa hångel <3

    beata 2013-06-05 06:02:26
    Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind