Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

preparty gifs

Whiskey, the Sun Tavern Claire, Jared, London 2016 Moa, the Sun Tavern, London 2016Daniel, Josef, the sun in bethnal green

Gifs från en förfest vi hade på min nya favvobar the Sun Tavern i Bethnal Green. Gå dit! De spelar bara the Rolling Stones, Neil Young och andra sassy 70-talare, drinkarna är superba och belysningen högst sensuell.

Jag har festat fyra dagar på raken och behöver vila. Dock, tanken på hur jag stod på baren jag jobbade på i lördags och skreksjöng till ABBA klockan 03.00, gör mig så vansinnigt nöjd. Dansade med alla mina stammisar och det kändes ändå som en win när ägaren sa att baren förlorat sin charm utan mig där. Även om det mest var för att jag ska jobba några extrashift så gillar jag tanken på att jag leverar sprakandet?

Tack och lov är jag ledig idag och tisdag! Min syster är här och vi tycker olika om allt och ändå får hon mig att må så himla bra. Vi ska springa på museum, prova nya restauranger och göra dumma saker.

Gifs from a preparty at my new favourite bar the Sun Tavern in Bethnal Green. They only play the Rolling Stones, Neil Young etc the cocktails as exquisite and the lighting sensual. I’ve been partying four days in a row and need a rest. The thought of my screaming/singing along to ABBA at 3am on Saturday at the bar I used to work at makes me proud.

Thank god, I’m off today and tomorrow. My sis is here and we disagree on most things and still she makes me feel so great about myself. We are off to explore museums, try new restos and do most things stupid.

 

 

Linn

Följ min blogg med Bloglovin och på Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt