Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

faux fur x fish nets x sneakers

Linn-Wiberg,-superga-platform-sneakers,-5Preview-CHABLIS-Short-Faux-Fur-CoatLinn-Wiberg,-superga-sneakers,-5Preview-CHABLIS-Short-Faux-Fur-CoatLinn-Wiberg,-in-superga-sneakersLinn-Wiberg-in-superga-sneakersLinn-Wiberg,-superga-platform-sneaker,-CHABLIS-Short-Faux-Fur-CoatLinn-Wiberg-outfit-superga-platform-sneakers,-CHABLIS-Short-Faux-Fur-CoatLinn-Wiberg-outfit-superga-platform-sneaker,-CHABLIS-Short-Faux-Fur-Coat

sneakers Superga (adlink) | faux-fur 5Preview chablis | fishnets ASOS

 

Igår sprang Daniel och jag omkring i Stratford på jakt efter kaktusar och en toalett. Vi var på dejt i ett shoppingcentrum just för att det kändes som det mest exotiska vi kunde göra eftersom att vi båda bara shoppar online. Vi var fett nöjda med att dejten inkluderade att bränna tungan på kaffe i food courten, bli ovänner över vilket matställe vi skulle välja och hångla i rulltrappan.

Hade på mig mitt nu bejbigaste som jag fått i två paket på posten! Först ett par krispigt vita sneakers från Superga (adlink) som har de perfekta sömmarna och höjd på platån. Sen den här fuskpälsen som 5Preview skickade och är kanske det gosigaste jag rört vid. Känns typ som att sätta på sig ett splitternytt gosedjur och glänser som en chokladbrun labrador.

Yesterday Daniel and I ran around in Stratford looking for cacti and toilets. A kind of shopping mall date, which was the most exotic thing we could think of since both of us only shop online. The date included burning my tongue on food court coffee, fighting about where to eat and snogging in the escalators.

I had received two packages (!) in the mail with a pair of crispy white Superga sneakers (adlink) and the cosiest faux fur from 5Preview that felt like stepping into a stuffed animal. Obvi wore both and felt fab.

 

 

outfits from the archive
clothing

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind