Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lena Dunham | Is it evil not to be sure?

Lena-Dunham,-limited-edition,-Is-it-evil-not-to-be-sure-Lena-Dunham,-limited-edition-copy-1435-of-2000,-Is-it-evil-not-to-be-sure-QUOTE-from-Lena-Dunham-limited-edition-book-'Is-it-evil-not-to-be-sure'Lena-Dunham,-limited-edition,quote,-Is-it-evil-not-to-be-sure-

 

Håll i er för nu ska ni få se något fint! Tidigare i år släppte Lena Dunham, skapare av kanske min bästa serie – GIRLS, en bok i begränsad upplaga för att samla in pengar till Girls Write Now. Med tanke på att jag diggar både det hon skapar och att få queens att skriva slog jag till och blev nr 1435 av de 2000 ex som trycktes. Boken innehåller alltså utdrag från Lena Dunham’s tonårsdagböcker och är minst lika skruvade och ocensurerade som henne själv. En blandning av observationer av omvärlden, snuskiga detaljer om att vara ung tjej och en massa om att vilja skriva. Eftersom att boken inte går att köpa så tänkte jag dela med mig av några favvoutdrag. Här kommer dom:

Earlier this year Lena Dunham, creator or one of my fave series GIRLS, released a 2000 copies limited edition book to raise money for Girls Write Now. I got lucky number 1435 out of 2000. The book is filled with diary entries and notes from Lena Dunham’s teenage years, and they are just about as quirky and weird as herself. These are some of my favourite quotes.

 

1QUOTE-Lena-Dunham,-limited-edition,-Is-it-evil-not-to-be-sure-QUOTE-from-Lena-Dunham,-limited-edition,-Is-it-evil-not-to-be-sure-QUOTE-from-Lena-Dunham,-limited-edition,-Is-it-evil-not-to-be-sure QUOTE-from-Lena-Dunham,-limited-edition-book,-Is-it-evil-not-to-be-sure QUOTE-from-Lena-Dunham-limited-edition-book,-Is-it-evil-not-to-be-sure QUOTE-from-Lena-Dunham-limited-edition-book-Is-it-evil-not-to-be-sure QUOTE-from-Lena-Dunham-limited-edition-book-Is-it-evil-not-to-be-sure-Lena-Dunham,-limited-edition-Is-it-evil-not-to-be-sure-

Jag tror jag gillar den om snöflingor, den om pojken och paraplyet och den om hemlängtan mest. Vilken var din favvo?

I think I like the one about snowflakes, the one about the boy and the umbrella and the one about being homesick the most. Which was your fave?

 

 

More books I like:

Chloe Sevigny
Colorless Tsukuru Tazaki & His Years of Pilgrimage
Swing av Bengt Ohlsson

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind