Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

tiny stories | open car windows and summer lakes

Water-Stockholms-skärgårdMagelugnen-Haninge,-Stockholm

 

Det var långt in på natten när jag äntligen anlände hos min lillasyster och flygbiljetten för 300kr hade gett mig exakt vad jag betalat för. Jag kröp ned bredvid henne i sängen och slocknade. Utanf;r blev sommarhimlen aldrig mörk.

Dagen efter skulle hon jobba, som hederligt folk gör, men jag vaknade ändå upp till ett 27 gradigt Stockholm trots allt. Min pappa hade flugit in från Kenya samma natt och hämtade upp mig med bilen precis som gamla tider. Det finns inget som att bli upphämtad i en varmlackad bil och köra genom city-sommaren. Med nedvevade fönster och isglassar i hand åkte vi ut till min farbrors hus vid en sjö. Jag badade, pappa fiskade, vi drack hett kaffe på verandan och gömde oss för sommarskurar under filtar. Det fanns inget wifi, bara drömmar om Kalifornien eller vad att äta till middag.

Det var sommar. På riktigt.

I arrived at my sisters late in the night, my £30 flight giving me what I had paid for. I climbed down next to her in the warm bed and drifted into slumber. Outside the summer sky never got close to dark.

Moa was working the following morning but since I was waking up to a 27 degrees Stockholm I felt great. My dad had flown in from Kenya that same night and came to pick me up with the car just like old times. There is nothing I like more than being picked up and ride through the city summer. With open windows and ice lollies in hand we drove out to my uncle’s house by the lake. I went swimming, he stood on the dock fishing, we sipped hot coffee on the porch and hid from the three minute rain under blankets.There was no wifi, just dreams of California or what to have for dinner.

It was summer. For real.

 

read more of my
tiny stories

Magelugnen-Haninge-Stockholm

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman