Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

it’s almost may and snow falls over hackney

Alicia-and-Jared-at-NTs-Netil-HouseSeb-Vdk,-NTs-Netil-HouseJareds Birthday at NTs Netil HouseDanielle,-NTs-Netil-HouseDanielle-Nemet,-NTs-Netil-House-LondonOlivia,-NTs-Netil-House

 

Igår var det Jared’s födelsedag och vi var en hel hög vänner som besegrade spöregnet/haglet/snön och möttes på NTs i Netil House för att fira till ljudet av the 6 God. Jimmy och jag delade cigaretter på takterrassen fast det var en evighet sen jag slutade röka. Åskvädret slet isär himlen med sina blixtar och vi stod knappt skylda längs med tegelväggen, alkoholfnissiga och pratade om vänner som är kära. Det kändes som lördag, men såklart det inte var, för jag jobbar varje fredag och lördag. Hur många nätter som denna har jag missat? Otaliga. Det är nästan maj och över Hackney faller snön. 2016 är ett så jävla konstigt år, tycker du inte?

Last night it was Jared’s birthday and a bunch of us defeated the rain/hail/snow and met up at NTs in Netil House for some drinks to the sound of the 6 God. Jimmy and I shared a cigarette on the balcony even though I stopped smoking forever ago. The thunderstorm shot lightnings across the sky and we stood barely sheltered alongside the brick wall, giggling from the two beers and stories from another night. It felt like Saturday, but it wasn’t, because I work every Friday and Saturday night and can never attend nights out any longer. It’s almost May and snow falls over Hackney. 2016 is the such a weird year, don’t you think?

Linn

Follow me with Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Wibergs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind