Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

playlist | humble with a hint of kanye

playlis

photo by Daniel Pilaprat

I onsdags, när vi firade att Daniel tagit studenten från sin fyraåriga kanditatexamen i Linn, fick vi ett meddelande från våra (inte så jävla) kära flatmates som konstaterade att de kör ut oss ur lägenheten för att höja hyran med £250. Kul. Så den här veckan har vi genomsökt varje vrå av internet och sprungit på visningar. Men våren är här, folk grillar i parker och livet kommer nog aldrig ifrån att vara lite kaotiskt, för vad vore det annars? Vad som är obligatoriskt när tillvaron kastar en överbord är massa bra tunes, och håll i er för här kommer dom. En hel spellista med smooth rnb och elektronisk förförelse har jag för er, med en hint av Kanye såklart, för jag är förbannad. Hoppas du gillar den.

On Wednesday, during our celebrations as Daniel has graduated from his four years of a BA in Linn, we got a message from our (not so) dear flatmates saying they are kicking us out to charge £250 more a month for our room. So this week has been spent scouring the internet for flats and going to viewings. But spring is here, bbqs are happening and life will always be a bit chaotic, because what would be the point otherwise? What I do know is that it requires tons of dead good tunes, and boy do I have them for ya. Here’s a list filled with smooth rnb and electronic seduction for you, with a hint of kanye, of course because I’m angry. Hope you’ll like it.

humble with a hint of kanye

 

 

Previous playlists:
SHADES N TANLINES
WETWETRAIN

AUTUMN 2015 
SWELTERING SUMMER
DEAR DAGGER
TROPICAL CITY
SUGARCOATED WOUNDS
DUSTY SPARKS
LETHAL PASTELS

 

 

Linn

Follow my blog with Bloglovin

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Älskar den här listan, tack!!!

  Sofia 2016-04-24 01:31:36
  Svara
 • Love it! Håper alt ordner seg med leilighet.

  Liv 2016-04-19 23:51:37
  Svara
 • Fantastiskt bra krönika du skrev!

  Johanna 2016-04-18 00:11:20
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt