Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sixteen days of mischief

Processed with VSCO with a6 preset   Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with b1 preset Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset IMG_3252

 Jag är tillbaka från mer än två veckor i något slags paradis. Har börjat gråta kanske fyra gånger för att jag blivit översköljd av så mycket kärlek till mina vänner. Det har hänt så mycket fint och hemligt och knäppt att jag ba ORKAR INTE LÄNGRE. Jag har spenderat nästan alla pengar jag skulle ha till att betala hyran, på håret blivit sparkad från baren och inte brytt mig om något annat än mina bffs. Så förlåt att det varit tyst här men det kommer bombarderas med guldklimpar framöver, om jag inte får en hjärtattack av saknad innan.

I am back from spending over two weeks in some kind of paradise. Several times I have literally started crying from being overwhelmed with affection and love for the people around me. So many lovely, secret, mental things have happened that I literally CANNOT TAKE IT ANYMORE. I’m sorry that this place has echoed quiet but it hasn’t even crossed my mind to do anything but be in the exact moment/discussion/coma that has been. But watch out, because I’ve gathered millions of gems to bombard this place with from now on. If my heart doesn’t die from withdrawal that is.

Processed with VSCO with hb2 preset

Linn

Follow my blog on Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Men welcome back baby!

    {"author":"Cajsa" 2016-04-05 13:48:32
    Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt