Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TUESDAY TRACK // RATATAT – CREAM ON CHROME

5I walked to the restaurant without a jacket last night, the sun was everywhere and the winter is forever gone! I spoke to Anthony in the park the other day. He’s a music producer and apparently most of the best summer tracks are produced in the midst of the heaviest winters. Only then you really know what summers should feel like, and I think I agree. If that’s true, then Ratatat has had a real shitty winter because this is for sure a proper bloody summer tune. Let’s celebrate that the cold season is officially over. Enjoy!     Linn

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • är så sjukt pepp å europas vägnar att det är vår på riktigt hos er nu. här i sf är det ju soligt hela tiden (ynnest), till och med till den grad att jag låg och längtade efter en murrig regnig höstdag igår. och då är jag inte ens en sån som tycker att regn är mysigt!

    Vicky 2015-04-14 18:48:34 http://vickys.se/
    Svara
  • är så sjukt pepp å europas vägnar att det är vår på riktigt hos er nu. här i sf är det ju soligt hela tiden (ynnest), till och med till den grad att jag låg och längtade efter en murrig regnig höstdag igår. och då är jag inte ens en sån som tycker att regn är mysigt!

    Vicky 2015-04-14 18:48:34 http://vickys.se/
    Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt