Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FIRST AUTUMN DAY

1 daniel sebastian Following NYC was a week from hell. With no sleep on the over night flight we went straight to work on the monday and felt like crying the rest of the week. Saturday felt like Christmas and after having slept for an eternity we met up with these two. 3. sebsab Sabouné. 2 stenberg Stenberg. A massive brunch at Café 338 discussing trips to Namibia, why colleagues always cheat on their partners at work parties and our trip to NYC. 4. the hemingway Coming from the 30 degree heat in North America the first autumn day came as a shock but was very welcome. We walked around a rainy Broadway Market talking about crushes and blogging as a profession. As all autumn days require, we went to the most grand pub we could find: the Hemingway in Victoria Park Village. 5 sebsab hemingway It was warm form the lit fireplaces and full with bearded men and chesterfield sofas, even a massive, white husky. We ordered desserts and let that rainy London Saturday slowly pass.   Linn  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hoppas det är ok att jag skriver på svenska 🙂 Du kan svara på engelska om det blir lättare för tangenterna… Först vill jag bara säga att jag äääälskar din blogg och det är nog det bästa jag läst på länge. Du är sjukt häftig. Hittade den får några timmar sedan och gått tillbaka hur många sidor som helst. Underbar läsning (och bilder). Jag vill verkligen flytta till London nunnununuu, men måste gå klart gymnasiet, så här är lite frågor. Jag undrar hur gammal du var när du flyttade till London? Vart bor du nu? Hur är det? Dyrt? Stort? Det ser väldigt fint ut från vad jag sett i bakgrunden på bilder så undrar om det lite var en på tusen att du/ni hittade ert nuvarande ställe eller hur gick det till liksom? Pratar du bara engelska nu? Och till sist så undrar jag hur du och Daniel träffades? Ha det jätte bra!

    Seraphine 2013-11-03 21:52:28
    Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind